reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Gratulacje dziewczyny .Marta widzisz , pozytywne nastawienie i sukces :) :)
Ja mam w planie testować w poniedziałek 13dpo a jak nie wytrzymam to w sobotę 11dpo.
Znając życie nie wytrzymam. @ na piątek ale wg testow owu się przesunęła o tydzień prawie

reklama
Ja testuje, 12 dpo, dwa dni przed okresem, jak coś wyjdzie to będę dalej brała progesteron a jak nie wyjdzie to nie wiem [emoji14]
Czyli jutro rozumiem? ;) Ja dziś nawet byłam w Rossmanie i nic nie kupiłam! 👍 Ale ja dziś naprawdę w euforii - raz, że lubię wrzesień, a już 1-szy to dla mnie lepszy "nowy czas" jak 1 stycznia ;) a dwa- super informacje z pracy mnie tak uskrzydliły dzisiaj! W porównaniu do przewytego dnia wczorajszego ... ;) Więc na razie nie myślę o testach. Może coś w piątek zakombinuję, ale to wraz trochę za wcześnie🤔

Ja testuje, 12 dpo, dwa dni przed okresem, jak coś wyjdzie to będę dalej brała progesteron a jak nie wyjdzie to nie wiem [emoji14]
Też mam taki zamiar, 12dpo, dziś mam 21dc, 11d po pregnylu i już wczoraj test był blady, więc nie mam zastrzyku już 10dnia po podaniu, myślę, że owu o ile miałam to wypadało na 11-12dc, wiec test 24dc, jeszcze 3 dni 🤭 ale czuję, że nic z tego 🤷‍♀️

Mi żadna z was nie przeszkadza tutaj. Kazdej z was życzę jak najlepiej. I z każdych 2 kreseczek się cieszę jak by to byly moje kreseczki [emoji4]
Ja się może na to forum nie nadaję, bo.mam już bobo, szybko mi się teraz udało, ale tak miło mi się Was czyta i Was lubię ;)

reklama
Do góry