reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ok to muszę dorzucić do koszyka, dzieki
Na Instagramie health labs jest też zapisany cały "lajw" o wypadaniu włosów. 50min wiedzy na ten temat od super dietetyczki - Pauliny Ihnatowicz. Polecam ;) ogólnie ma spoko profil, już taki swój bardziej prywatny. A te health labs to jej suplementy, też się na nie czaje. Często dodaje opinie różnych klientów, że i płodność poprawiają ;) także warto zerknąć.

reklama
Dziewczyny ja po prysznicu i po owu już delikatnie sprawdzam wejście szyjki i na palcu już lekkie plamienie, ból brzucha typowy na okres, także maj nie mój, z jednej strony wiem, że jeśli przez tak długi czas się nie udało a starania były i co dwa dni, teraz nawet codziennie i nic nie wychodzi to pewnie jest jakiś medyczny problem, to itak jest troszkę smutno😔ale w takich momentach cieszę się, że nie robię testów przed terminem @ żeby się za wczasy nie dołować, bo jak już @ przyjdzie to następne badania i do przodu💪
I pytanie, lecą mi włosy, coraz bardziej, kiedyś pisałyście o tym, czym to może być spowodowane?
Pierwsze co to zbadaj tarczycę ja też tak miałam przed ciążą ale wtedy nie wiedziałam że może to być przez to , zbagatelizowałem to i tylko kupiłam Biotebal .
Ok już doczytałam że robiłaś badania

Dziewczyny masakra roku 2020 ciąg dalszy....
Nie wiem czy nie odpuscic starań...
W lutym dostałam umowę w koncu na nieokreślony, a dziś dowiedziałam się, że szef ogłasza upadłość i od 1.10 (nie może mi to przez usta przejść 😔) będę bezrobotna z prawem do zasiłku... Nigdy bym się tego nie spodziewała... Jestem załamana.
Pracuje w zawodzie już 6 lat.. Czekałam na tą umowę, aby zacząć na poważnie starania o dziecko i do teraz nie udało się, to jest jakiś koszmar dla mnie... Prawie 31 lat, na lodzie, ginekolog popędza bo endo podejrzewa, nie pękające pęcherzyki i teraz strata pracy...
Co mam robić???

Dziś ładnie temperaturka spadła więc jutro przyjdzie @[emoji16][emoji16]i zaczniemy starania [emoji16]
Mam nadzieję że do owu mąż wróci z delegacji [emoji28]
Screenshot_20200901-063532_OvuFriend.jpeg

Dziewczyny czemu wychodzą mi takie ciemne kreski owy przed @?
Zaznaczę że wcześniej przed @ nie było nawet śladu drugiej .
I znajoma mi powiedziała że albo ciąża ( co szczerze w to wątpię ) albo mogę mieć problem z prolaktyna. Bo dodatkowo od wczoraj zaczęły mnie boleć, szczypac same sutki nie całe piersi [emoji848] czy któraś z Was tak miała u na prawdę to ma z związek z wysoką prolaktyna?
Chce sobie ja zbadać tylko nie wiem w którym dniu cyklu najlepiej?
20200901_064942.jpeg

reklama
Dziewczyny czemu wychodzą mi takie ciemne kreski owy przed @?
Zaznaczę że wcześniej przed @ nie było nawet śladu drugiej .
I znajoma mi powiedziała że albo ciąża ( co szczerze w to wątpię ) albo mogę mieć problem z prolaktyna. Bo dodatkowo od wczoraj zaczęły mnie boleć, szczypac same sutki nie całe piersi [emoji848] czy któraś z Was tak miała u na prawdę to ma z związek z wysoką prolaktyna?
Chce sobie ja zbadać tylko nie wiem w którym dniu cyklu najlepiej? Zobacz załącznik 1170536
Mnie w tym cyklu też szczypały same sutki, pozniej dopiero piersi zaczęły boleć, a kiedyś zrobiłam przez pomyłkę test owu zamiast ciążowy i też taki wyszedł, będę teraz badać prolaktyne to Ci odpowiem na pytanie. Badanie będę robić tak jak dziewczyny polecają z innymi hormonami między 2 a 5 dc, choć niewiem czy prolaktyne też musi być w tych dniach robiona

Do góry