Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Nie, nie , nie. Ja ktoś ma być beznadziejny to tylko ja Kobieto, ja 8 lat nie mogłam. A teraz proszę 2 ciąża praktycznie w roku. Ja też sie czulam, ze ja nie moge itp. Facet to facet. Mam czasami wrażenie, że faceci albo nie mają takich emocji jak my, albo udają, że nie mają. A myślisz, że inne chłopy to lepsi? Może i są tacy, ale ja akurat mam takiego jak Ty. Trzymaj się Przytulam Cię❤Muszę wam coś powiedzieć... Zanim poszliśmy na badanie nasienia.. Robiłam wiecznie wyrzuty swojemu M ze coś nie tak z nim.. Ja mam cykle regularnie. Krótkie ale regularnie... I że on jest winien. A tu.
Po badaniu wyszlo że jest najlepszy w dniu kiedy on się badał... Że jest super. Nasienie super...
Niby fajnie ale jak babka mi i jemu tłumaczyła że wyniki ok to się cieszyłam ale z drugiej strony miałam świeczki w oczach... Bo ja poczułam się taka bezwartosciowa.... Bo to moja wina... A mój? On tak to przyjął jakby było to wiadome i od temtej pory nasza niepomoga na dziecko jego nie dotyczyła... Bo on jest płodny
... Więc ja niepłodna???on stara się że niby nas to dotyczy obojga ale.... Czuję się jakbym była z tym sama..
Czuje się beznadziejnie.... Jestem beznadziejna...