reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny wracam właśnie z usg i okazało się ze pękły oba pecherzyki po dodatkowym zastrzyku z hCG :) lekarz już się cieszył ze szansa na bliźniaki ale niestety mój mąż odmówił mi boboseksow dzien po zastrzyku bo stwierdził ze i tak pewnie pecherzyki nie pękną a tu taka niespodzianka. Wychodzi na to ze przytulanki były w nocy z wtorku na środę a owulacja w piątek. Czy któraś zaszła w ciąże mimo takiej przerwy? Znając życie pewnie nic z tego ale cień szansy jakiś zawsze jest! Termin @ przypada na 11 września... oby nie przyszla!
Oczywiście , że jest szansa! Plemniki żyją w macicy do 5 dni! A niektóre wojowniki nawet do 7!

reklama
Ja postanowiłam, że jak przyjdzie okres to zacznę pić miositogyn GT opinie ma mega pozytywne. Zamówiłam 🤪😁 oczywiście dalej będę łykać korzen maca bo poprawia nawilżenie. Na razie 5 dni po @, plamienie i nic więcej 🤦‍♀️ nawet dzisiaj rano są jakby mniejsze. Myślę, że test nie z porannego moczu Też w tym przypadku będzie wiarygodny?

A u mnie chyba nie ciekawa cytologii wyszła.. Co powiecie? Starać się czy sobie odpuścić? Jak to wyleczyć?

Obraz cytologiczny nieprawidłowy.
Nieprawidłowe komórki nabłonka wielowarstwowego o nieokreślonym znaczeniu (ASC-US).

Czynniki infekcyjne:
Zmiany flory bakteryjnej. Zmiany odczynowe związane z zapaleniem.

A u mnie chyba nie ciekawa cytologii wyszła.. Co powiecie? Starać się czy sobie odpuścić? Jak to wyleczyć?

Nieprawidłowe komórki nabłonka wielowarstwowego o nieokreślonym znaczeniu (ASC-US).

Czynniki infekcyjne:

Na stan zapalny to pewnie antybiotyk, ale na ten początek to nie wiem ja bym szybko do lekarza i na chwilę odpuściła.

No czekam

Ja do szpitala ruszam. Trzymajcie kciuki
Trzymamy kciuki, będzie dobrze :)

Ja za miesiąc zrobię wszystkie swoje badania i męża też. U nas on myśli, że to pewnie u niego coś szwankuje, a ja że u mnie.
I nie martw się kochana 😘 Nie jesteś do niczego! Pomyśl, że przynajmniej u twojego wyszło dobrze. A jakby się okazało, że oboje musicie się leczyć. Na pewno wszystko będzie dobrze. Może porozmawiaj z nim i powiedz mu co czujesz.

Ja bym mojego męża zabiła!!!! Aż mi się gotuje w środku. Ale ja jestem i niecierpliwa i wredna 🤣
Też jestem z tych niecierpliwych. Wczoraj zrobiłam test owu był pozytywny. I dosłownie o 23 czułam jak mi pęka pęcherzyk. No ale mojemu się już nie chciało (Jak zwykle tym razem brzuch boli ) 🤣
No ale wczoraj rano Przytulanki były więc nie będę narzekać, nie ma wyjścia dziś wieczorem trzeba poprawić :)
Choć czułam się źle z tym, że kiedy wreszcie wiem dokładnie kiedy mam owu to jemu się nie chce :/

Ja postanowiłam, że jak przyjdzie okres to zacznę pić miositogyn GT opinie ma mega pozytywne. Zamówiłam [emoji2957][emoji16] oczywiście dalej będę łykać korzen maca bo poprawia nawilżenie. Na razie 5 dni po @, plamienie i nic więcej [emoji2356] nawet dzisiaj rano są jakby mniejsze. Myślę, że test nie z porannego moczu Też w tym przypadku będzie wiarygodny?
Nie koniecznie. Nie którym dziewczynom test przez 7 dni po terminie nie wychodzi. Najlepiej z porannego moczu lub ewentualnie beta. Z testami bywa różnie.

Ja za miesiąc zrobię wszystkie swoje badania i męża też. U nas on myśli, że to pewnie u niego coś szwankuje, a ja że u mnie.
I nie martw się kochana 😘 Nie jesteś do niczego! Pomyśl, że przynajmniej u twojego wyszło dobrze. A jakby się okazało, że oboje musicie się leczyć. Na pewno wszystko będzie dobrze. Może porozmawiaj z nim i powiedz mu co czujesz.

Ja bym mojego męża zabiła!!!! Aż mi się gotuje w środku. Ale ja jestem i niecierpliwa i wredna 🤣
Tez mialam dzisiaj mordercze mysli! Ja sie Tu szprycuje lekami, a on kurde zmeczony i nie moze! :/ za miesiac mu nie odpuszcze!

reklama

Czynniki infekcyjne:
U mnie Te była zła cytologia, zapisali mnie na kolposkopie. Ogólnie już na badaniu lekarz powiedział, że to albo Cin1 albo zakażenie HPV. Wzięli wycinek i czekam na wynik. Ale ja się nie zabezpieczalam, podobno większość zmian w ciąży się cofa, także to nie jest nic bardzo poważnego :)

Do góry