Mooni89
Fanka BB :)
Znowu w diagnostyce nie ma androstendionu, zrobię u mnie bo dłużej otwarte mają i nigdy kolejek niema jak przyjdeJak będziesz robić w diagnostyce i jest fajna cena to możesz też zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu w diagnostyce nie ma androstendionu, zrobię u mnie bo dłużej otwarte mają i nigdy kolejek niema jak przyjdeJak będziesz robić w diagnostyce i jest fajna cena to możesz też zrobić
A nawet u mnie nie ma diagnostyki mam ślą i drugie także prywatne laboJak będziesz robić w diagnostyce i jest fajna cena to możesz też zrobić
Pewnie że pozytwnyDziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? Zobacz załącznik 1169939
Edit: Widzę jak zdjęcie wstawiłam tzn że nie na dole tylko pierwszy od lewej
Rano zrobie [emoji28] o 5 jak meza do pracy budzeKiedy testujesz? Rano czy nie wytrzymasz [emoji23]
Trzymam kciukiRano zrobie [emoji28] o 5 jak meza do pracy budze
Teraz ja będę panikowac ja koło 10 wrzesnia się do lekarza wybieram. To ja tez juz jajo znoszęTrzymajcie kciuki kochane. A jeszcze chyba wczoraj rano pisalam, ze mam załamanie itp. a wieczorem pozytyw także hmmm. Najchętniej bym stąd nie szła, taka fajna atmosfera na tym forum. Jak wszystko będzie dobrze, to jednak na trzecie chcę troszkę odpocząć i coś zarobićDziewczyny, które koło 10ego miały testować? @Sabi32 Ty na pewno! Jajko już zniesienie? Mnie coraz bardziej nosi, a gdzie tu jeszcze do tego 10-ego
Kiedy robiłaś pierwsze testy? Ja jestem dziś 9dpo teoretycznie. Nie nastawiam się na nic, ale im dalej tym bardziej mnie kusi ale nic nie robię, żadnych testów, omijam Rossmana i apteki szerokim łukiem!Teraz ja będę panikowac ja koło 10 wrzesnia się do lekarza wybieram. To ja tez juz jajo znoszęTrzymajcie kciuki kochane. A jeszcze chyba wczoraj rano pisalam, ze mam załamanie itp. a wieczorem pozytyw także hmmm. Najchętniej bym stąd nie szła, taka fajna atmosfera na tym forum. Jak wszystko będzie dobrze, to jednak na trzecie chcę troszkę odpocząć i coś zarobić
Ja androstendion robiłam chyba w diagnostyce [emoji848]Znowu w diagnostyce nie ma androstendionu, zrobię u mnie bo dłużej otwarte mają i nigdy kolejek niema jak przyjde
Kiedy robiłaś pierwsze testy? Ja jestem dziś 9dpo teoretycznie. Nie nastawiam się na nic, ale im dalej tym bardziej mnie kusi [emoji1751] ale nic nie robię, żadnych testów, omijam Rossmana i apteki szerokim łukiem!