reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ej dobra, ja to jestem ciemna masa jeśli chodzi o takie kwestie, ale niech ktoś mi powie - o co to chodzi z tym monitoringiem? ;)
Sama się nie znam, ale chodzi chyba o to że idziesz do ginekologa i on na USG dopochwowym widzi co się dzieje. Ja np kiedyś byłam przypadkowo na wizycie przed owulacji i lekarz mówił że widzi dużo śluzu i pecherzyk chyba czy komórkę 🤔🤔 i że to dobry czas żeby się starać. Ale potem przepisał mi globulki i nie mogliśmy jednak 😁

Dopiero 30 ale przed poronieniem miałam 28 jak w zegarku żadnej obsuwy i myślałam, że szybko wróci bo po zabiegu po 4 tyg dostałam pierwsza @
Może jeszcze organizm dochodzi do siebie[emoji848] ja dzisiaj już mam 41dc nawet nie mam co już testu ciazowego robić bo mąż ma 0% morfologia więc nie ma szans na ciąże. Test wyszedł negatywny 8.07

Może jeszcze organizm dochodzi do siebie[emoji848] ja dzisiaj już mam 41dc nawet nie mam co już testu ciazowego robić bo mąż ma 0% morfologia więc nie ma szans na ciąże. Test wyszedł negatywny 8.07

No pewnie dochodzi, ale ta niecierpliwość jest wkurzająca. U mnie na pewno ciąży też nie ma, zabezpieczaliśmy się dawalam organizmowi odpocząć po tym wszystkim zgodnie z sugestią lekarza.

Dopiero 30 ale przed poronieniem miałam 28 jak w zegarku żadnej obsuwy i myślałam, że szybko wróci bo po zabiegu po 4 tyg dostałam pierwsza @
Dziewczyny to i ja się witam w 1 dc, rozczarowanie znowu tym bardziej że to 1 cykl po hsg i owu była po 2 stronach, a tu du.. 🤨 Dzwoniłam do gina kazał jutro podjechać będzie mnie stymulowal mocniej lekami 🤨 Mam już powoli dosyć staramy się 1,5 roku badania ok i moje i m, cykle regularne co 28-29 dni, już nie wiem czemu tak się dzieje 😐

reklama
Do góry