reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ile do @ masz?
No właśnie jestem 4 dni po terminie :D ale brałam luteine ród 13dc - 23dc i miała pomoc na uregulowanie cyklu i tak uregulowała że @ nie mam. Wszystkie objawy na @ są, ale nie zapowiada się w ogóle na niego. Martwię się, że teraz wszystko się opóźni. Kupię ten test czuły, powinien pokazać prawdę. Zrobię w pracy :)

reklama
Dzięki dziewczyny że jest takie forum. Apropo HPV to ja orzedy1 ciąża miałam ale cytologia była ok, po ciazy 6 lat pierwszy raz w życiu taka cytologia. Ale po tych globulkach jest jakoś lepiej, serio. Czuję się jakaś świeższa :D

Dziewczyny przed chwilą myślałam, że okres w końcu nadszedł! Taki lekko żółtawy brązowy śluz i nic cisza dalej znikło. Na teście różowa lekka kreska. Jestem prawie pewna, że to znów ciąża biochemiczna. Chyba sprawdzę betę. Teraz pytanie kolejne. Czy jeżeli okaże się, że to biochemiczna i dostanę krwawienia to mogę wykonać badania na początku cyklu czy jak to zrobić wtedy...
Test taki :/ kreska była widoczna od razu, ale wypalam ją w torebkę i zdążyła wyschnąć wygląda troszkę inaczej.. 😔😔

Załączniki

• IMG_20200713_092613.jpg
    IMG_20200713_092613.jpg
    958,3 KB · Wyświetleń: 132
Dziewczyny przed chwilą myślałam, że okres w końcu nadszedł! Taki lekko żółtawy brązowy śluz i nic cisza dalej znikło. Na teście różowa lekka kreska. Jestem prawie pewna, że to znów ciąża biochemiczna. Chyba sprawdzę betę. Teraz pytanie kolejne. Czy jeżeli okaże się, że to biochemiczna i dostanę krwawienia to mogę wykonać badania na początku cyklu czy jak to zrobić wtedy...
Test taki :/ kreska była widoczna od razu, ale wypalam ją w torebkę i zdążyła wyschnąć wygląda troszkę inaczej.. 😔😔
A dlaczego wykluczasz ciążę?

reklama
Do góry