reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ile do @ masz?
No właśnie jestem 4 dni po terminie :D ale brałam luteine ród 13dc - 23dc i miała pomoc na uregulowanie cyklu i tak uregulowała że @ nie mam. Wszystkie objawy na @ są, ale nie zapowiada się w ogóle na niego. Martwię się, że teraz wszystko się opóźni. Kupię ten test czuły, powinien pokazać prawdę. Zrobię w pracy :)

reklama
Dzięki dziewczyny że jest takie forum. Apropo HPV to ja orzedy1 ciąża miałam ale cytologia była ok, po ciazy 6 lat pierwszy raz w życiu taka cytologia. Ale po tych globulkach jest jakoś lepiej, serio. Czuję się jakaś świeższa :D

Dziewczyny przed chwilą myślałam, że okres w końcu nadszedł! Taki lekko żółtawy brązowy śluz i nic cisza dalej znikło. Na teście różowa lekka kreska. Jestem prawie pewna, że to znów ciąża biochemiczna. Chyba sprawdzę betę. Teraz pytanie kolejne. Czy jeżeli okaże się, że to biochemiczna i dostanę krwawienia to mogę wykonać badania na początku cyklu czy jak to zrobić wtedy...
Test taki :/ kreska była widoczna od razu, ale wypalam ją w torebkę i zdążyła wyschnąć wygląda troszkę inaczej.. 😔😔

Załączniki

• IMG_20200713_092613.jpg
    IMG_20200713_092613.jpg
    958,3 KB · Wyświetleń: 140
Dziewczyny przed chwilą myślałam, że okres w końcu nadszedł! Taki lekko żółtawy brązowy śluz i nic cisza dalej znikło. Na teście różowa lekka kreska. Jestem prawie pewna, że to znów ciąża biochemiczna. Chyba sprawdzę betę. Teraz pytanie kolejne. Czy jeżeli okaże się, że to biochemiczna i dostanę krwawienia to mogę wykonać badania na początku cyklu czy jak to zrobić wtedy...
Test taki :/ kreska była widoczna od razu, ale wypalam ją w torebkę i zdążyła wyschnąć wygląda troszkę inaczej.. 😔😔
A dlaczego wykluczasz ciążę?

reklama
Do góry