reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja już odpuszczę, jutro mam betę. Dowiem się w środę wieczorem, ewentualnie jeszcze zdążę przed pracą i zapytam jako wynik. Więc 3 dni mnie chyba nie zbawią 😂 ale to się okaże... Jak pomyślę, że będzie negatywny i 12 zł w błoto 😠 ja już robiłam w czwartek popołudniu - negatywny był. Dalej brzuch mnie kłuję. Jeszcze wczoraj było mi rano nie dobrze. Dziś to samo, stawiam że to psycha płata mi figla. Jeśli okaże się że tak jest i muszę wymuszać @ to już całkowicie odpuszczam. Śnią mi się niemowlaki po nocach 🤦‍♀️ dajcie spokój!

Katrina, nieee drugiej cytologi nie robiłam, ale tak polecał mój drugi dr (chodzę do niego prywatnie), że zamiast tej kolposkopi druga cytologia i napewno będzie dobrze. Zaś lekarka na fundusz szaleje... Ten mówi zachodź w ciążę uspokoi się samo, a ona kazala przestać się starać przed kolposkopia. Właśnie teraz nie wiem sama... Może podjadę dzisiaj do niego, on mi zrobi usg, może tą cytologie powtórzy? Jutro zaś mam betę i w środę wizytę na nfz, jeśli wyniki wyjdzie negatywny to będziemy wymuszać okres. Może zrobię dzisiaj test? Kolejny? :D 😂
Ja mam też HPV ale jestem po półrocznym wdrożonym leczeniu żelem ale jak tylko mój gin dowiedział się, że chcę dziecko to dał zielone światło i stwierdził, że w ciąży dużo kobietom się cofa HPV bo przeciwciała się wytwarzają. Czekam na wynik cytologii po tym leczeniu.

Ja już odpuszczę, jutro mam betę. Dowiem się w środę wieczorem, ewentualnie jeszcze zdążę przed pracą i zapytam jako wynik. Więc 3 dni mnie chyba nie zbawią 😂 ale to się okaże... Jak pomyślę, że będzie negatywny i 12 zł w błoto 😠 ja już robiłam w czwartek popołudniu - negatywny był. Dalej brzuch mnie kłuję. Jeszcze wczoraj było mi rano nie dobrze. Dziś to samo, stawiam że to psycha płata mi figla. Jeśli okaże się że tak jest i muszę wymuszać @ to już całkowicie odpuszczam. Śnią mi się niemowlaki po nocach 🤦‍♀️ dajcie spokój!
A ile do @ masz?

Kochana nie poddawaj się tak łatwo!
Przecież los różne figle płata. Czasem naturze ttrzba pomoc. Aż do skutku :) pamiętaj, że nie jesteś sama, jesteśmy razem z Tobą 🤗🤗🤗

reklama
Które dziś testują? Czekam na następne piękne dwie kreski! 💪
Moje cykle są tak rożne, że korzystam z dwóch kalendarzyków. W jednym mam cykle 37-dniowe, a w drugim 28-dniowe. W związku z tym jedna pokazuje, że okres będzie za 6 dni, a druga za 2 tygodnie. Ewentualny test robiłabym więc dopiero za 2 tygodnie, o ile wcześniej nie pojawi się @.

Do góry