reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Stawiam na ta niedomoge tylko kurde czy przy tym wyszedlby test owu pozytywny? [emoji848] co do sluzu to czasami mam uczucie takie jakbym sie posikala[emoji85]
Test owu może wychodzić pozytywny ale to nie oznacza że owu na 100% miałaś. One nam tylko podpowiadają ze masz pik LH hormon potrzebny do pęknięcia pęcherzyka graafa i że można się starać ale czy ze skutkiem tego nikt nie wie.

U mnie też dalej nic, kurcze chyba ten niepokalanek podziałał na moje cyce, bo są pełne ale nie bolą ani jajników nie czuję tak jak zawsze, ale nie przestaje go brać, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, sprawdzam tylko delikatnie szyjkę, jest mega nisko i twarda póki co
A masz zamiar testować jak nie przyjdzie okres?

@Carry88 a Ty jaki masz poziom jeśli mogę spytać? Kiedy sprawdzasz czy zaczyna lecieć w dół?

Ja pod koniec czerwca miałam ponad 14 prawie 15,teraz planuje niedługo sprawdzić poziom, powinno coś spaść suplementy biorę jakoś od połowy lipca, bo na początku tego nie umiałam ogarnąć 🙈🙉 na dobrych suplach w ok 6 tyg można ładnie zbic 😉
No i zakwas z buraka pije codziennie kupiłam bo nie chciało mi się robić, to podobno też robi robotę.

Co do lekarzy i badań to niestety porażka, ja też wszystko na własną rękę.

Ja pod koniec czerwca miałam ponad 14 prawie 15,teraz planuje niedługo sprawdzić poziom, powinno coś spaść suplementy biorę jakoś od połowy lipca, bo na początku tego nie umiałam ogarnąć 🙈🙉 na dobrych suplach w ok 6 tyg można ładnie zbic 😉
No i zakwas z buraka pije codziennie kupiłam bo nie chciało mi się robić, to podobno też robi robotę.

Co do lekarzy i badań to niestety porażka, ja też wszystko na własną rękę.
Za tym zakwasem muszę się rozejrzeć.. To będę czekać na Twój wynik i mam nadzieję że ładnie Ci spadło 🙂

Za tym zakwasem muszę się rozejrzeć.. To będę czekać na Twój wynik i mam nadzieję że ładnie Ci spadło 🙂

Dzięki. 😁 Ja zamawiałam ten, bo już mi się nie chciało bawić w robienie

Załączniki

• Screenshot_20200829_115728_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200829_115728_com.android.chrome.jpg
    160,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry