Magdusia88
Fanka BB :)
Ja też lubię swoją pracę, jestem sekretarką szefa w dużej firmie. Fajna praca, dużo roboty, zawsze o wszystkim wiem pierwsza. [emoji16] Ogarniam kadry, klientów, rachunkowość, umawiam terminy, opiekuje się uczniami, wszystkiego po trochę.Ja moją pracę bardzo lubię. Pracuje w urzędzie w godzinach od 7 do 15. Weekendy wolne. Ekipa młodziutka. Tylko dyrekcja wkurza, ale to chyba wszędzie tak jest. Jakby jeszcze lepiej płacili, to byłoby cudownie. Ale i tak postaram się szybko pójść na zwolnienie. Teraz w dobie wirusa boję się. Codziennie mamy kontakt z setką klientów i nie chcę się zarazić.
Niestety przez te starania moja głowę zaprzątają inne rzeczy i jaka by praca nie była, to wolałabym być gdzieś indziej... W domku z bejbiczkiem, robić obiadki, piec ciasta i sprzątać kibel [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Mieszkam w Niemczech i niestety lekarze nie wysyłają na L4 w ciąży, nawet w czasie pandemii. Ale na kilka tygodni na pewno sobie coś ogarnę. W ostatniej ciąży z powodu stresu nie byłam w stanie pracować... [emoji2962]