reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Laski, a propo cierpliwego czekania z testem do dnia okresu, jak to robicie jak bierzecie dupka?? Ja mam brać do 11 dpo, 12 dpo już nie, ale jeśli miałabym być w ciąży to bezpieczniej będzie go nie odstawiać co oznacza że będę musiała zatestować 12 dpo [emoji848]
Mam podobnie. Ginekolog kazał mi brać duphaston od 16 dp 25dc, we wtorek wzięłam ostatnią tabletkę, a w czwartek pojawiło się plamienie [emoji1745] dziewczyny kiedyś pisały że lepiej jest brać aż do dnia miesiączki

Ja moją pracę bardzo lubię. Pracuje w urzędzie w godzinach od 7 do 15. Weekendy wolne. Ekipa młodziutka. Tylko dyrekcja wkurza, ale to chyba wszędzie tak jest. Jakby jeszcze lepiej płacili, to byłoby cudownie. Ale i tak postaram się szybko pójść na zwolnienie. Teraz w dobie wirusa boję się. Codziennie mamy kontakt z setką klientów i nie chcę się zarazić.

Homocysteina do starań do zbicia sama jestem w trakcie zbijania. Włącz foliany i metylowane Wit b12 i zakwas z buraków. Jeśli bierzesz kwas foliowy zwykły czy jakieś mieszane typu prenatal uno to odstaw, bo homocysteina wskazuje, że nie przyswajasz. Tylko aktywne formy.
A możesz podać nazwę preparatów żeby nie było wątpliwości. Kiedyś pytałam swojej pani ginekolog o nazwy to ta wytrzeliła że pani sobie coś znajdzie w aptece

A możesz podać nazwę preparatów żeby nie było wątpliwości. Kiedyś pytałam swojej pani ginekolog o nazwy to ta wytrzeliła że pani sobie coś znajdzie w aptece

Kwas foliotywy metylowany np. Swanson, Solgar plus metylowana b12 i b6 z tych samych firm.
Ja biorę zestaw wit b plus foliany z now foods, ale będę zmieniać na ten poniżej dobre opinie i pozwala utrzymac homocysteine.

Załączniki

• Screenshot_20200810_185551_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200810_185551_com.android.chrome.jpg
    139,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry