Nadziejka90
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobnie. Ginekolog kazał mi brać duphaston od 16 dp 25dc, we wtorek wzięłam ostatnią tabletkę, a w czwartek pojawiło się plamienie [emoji1745] dziewczyny kiedyś pisały że lepiej jest brać aż do dnia miesiączkiLaski, a propo cierpliwego czekania z testem do dnia okresu, jak to robicie jak bierzecie dupka?? Ja mam brać do 11 dpo, 12 dpo już nie, ale jeśli miałabym być w ciąży to bezpieczniej będzie go nie odstawiać co oznacza że będę musiała zatestować 12 dpo [emoji848]
A może to owulacja ?
Owulacja byla niecale 2 tyg temu. Dla pewnosci zrobilam wczoraj test owu ale wyszedl negatywny bo w sumie to samo pomyslalam co Ty no ale jednak to nie owulacja
A możesz podać nazwę preparatów żeby nie było wątpliwości. Kiedyś pytałam swojej pani ginekolog o nazwy to ta wytrzeliła że pani sobie coś znajdzie w apteceHomocysteina do starań do zbicia sama jestem w trakcie zbijania. Włącz foliany i metylowane Wit b12 i zakwas z buraków. Jeśli bierzesz kwas foliowy zwykły czy jakieś mieszane typu prenatal uno to odstaw, bo homocysteina wskazuje, że nie przyswajasz. Tylko aktywne formy.
A możesz podać nazwę preparatów żeby nie było wątpliwości. Kiedyś pytałam swojej pani ginekolog o nazwy to ta wytrzeliła że pani sobie coś znajdzie w aptece
A kiedy u Ciebie termin @ ?