Martxx1
Fanka BB :)
Niestety nie było, a ile dniowe cykle masz? Może za wcześnie?Robiłam w piątek progesteron w 21 dniu cyklu czy ten wynik oznacza ze była owulacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie było, a ile dniowe cykle masz? Może za wcześnie?Robiłam w piątek progesteron w 21 dniu cyklu czy ten wynik oznacza ze była owulacja?
32-34Niestety nie było, a ile dniowe cykle masz? Może za wcześnie?
W którym dc miałas owu?Robiłam w piątek progesteron w 21 dniu cyklu czy ten wynik oznacza ze była owulacja?
No to powinnas wykonać koło 27,27 dc jakoś 7 dni po owu, że chyba, że miałas potwierdzoną u Gina32-34
Ja mam też HPV ale jestem po półrocznym wdrożonym leczeniu żelem ale jak tylko mój gin dowiedział się, że chcę dziecko to dał zielone światło i stwierdził, że w ciąży dużo kobietom się cofa HPV bo przeciwciała się wytwarzają. Czekam na wynik cytologii po tym leczeniu.Katrina, nieee drugiej cytologi nie robiłam, ale tak polecał mój drugi dr (chodzę do niego prywatnie), że zamiast tej kolposkopi druga cytologia i napewno będzie dobrze. Zaś lekarka na fundusz szaleje... Ten mówi zachodź w ciążę uspokoi się samo, a ona kazala przestać się starać przed kolposkopia. Właśnie teraz nie wiem sama... Może podjadę dzisiaj do niego, on mi zrobi usg, może tą cytologie powtórzy? Jutro zaś mam betę i w środę wizytę na nfz, jeśli wyniki wyjdzie negatywny to będziemy wymuszać okres. Może zrobię dzisiaj test? Kolejny?
A ile do @ masz?Ja już odpuszczę, jutro mam betę. Dowiem się w środę wieczorem, ewentualnie jeszcze zdążę przed pracą i zapytam jako wynik. Więc 3 dni mnie chyba nie zbawią ale to się okaże... Jak pomyślę, że będzie negatywny i 12 zł w błoto ja już robiłam w czwartek popołudniu - negatywny był. Dalej brzuch mnie kłuję. Jeszcze wczoraj było mi rano nie dobrze. Dziś to samo, stawiam że to psycha płata mi figla. Jeśli okaże się że tak jest i muszę wymuszać @ to już całkowicie odpuszczam. Śnią mi się niemowlaki po nocach dajcie spokój!
Kochana nie poddawaj się tak łatwo!Ja już odpuszczę, jutro mam betę. Dowiem się w środę wieczorem, ewentualnie jeszcze zdążę przed pracą i zapytam jako wynik. Więc 3 dni mnie chyba nie zbawią ale to się okaże... Jak pomyślę, że będzie negatywny i 12 zł w błoto ja już robiłam w czwartek popołudniu - negatywny był. Dalej brzuch mnie kłuję. Jeszcze wczoraj było mi rano nie dobrze. Dziś to samo, stawiam że to psycha płata mi figla. Jeśli okaże się że tak jest i muszę wymuszać @ to już całkowicie odpuszczam. Śnią mi się niemowlaki po nocach dajcie spokój!
Moje cykle są tak rożne, że korzystam z dwóch kalendarzyków. W jednym mam cykle 37-dniowe, a w drugim 28-dniowe. W związku z tym jedna pokazuje, że okres będzie za 6 dni, a druga za 2 tygodnie. Ewentualny test robiłabym więc dopiero za 2 tygodnie, o ile wcześniej nie pojawi się @.Które dziś testują? Czekam na następne piękne dwie kreski!