merlyn2020
Zaangażowana w BB
A mam takie w sumie głupie pytanie, słyszałyście coś o czymś takim jak conceive plus? Myślicie, że to pic na wodę, czy serio może coś pomoc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie słyszałam...A mam takie w sumie głupie pytanie, słyszałyście coś o czymś takim jak conceive plus? Myślicie, że to pic na wodę, czy serio może coś pomoc?
Tak to jest żel wspomagający żywotność i poruszanie się plemników. Ja też go mam ale niemiecka nazwę. Nie używam go bo mojego m .... piecze po tym żeluA mam takie w sumie głupie pytanie, słyszałyście coś o czymś takim jak conceive plus? Myślicie, że to pic na wodę, czy serio może coś pomoc?[emoji2957]
A mam takie w sumie głupie pytanie, słyszałyście coś o czymś takim jak conceive plus? Myślicie, że to pic na wodę, czy serio może coś pomoc?
Używałam i polecam jak dla mnie dziala uzywalam w cyklu w ktorym sie udaloJa się właśnie zastanawiam, czy to rzeczywiście działa czy nie jest tyle tych „wspomagaczy”, ale czy one rzeczywiście coś dają, to nie wie nikt..
o to może zamówię a stosowalności zawsze czy tylko przy zabijającej się owu?Używałam i polecam jak dla mnie dziala uzywalam w cyklu w ktorym sie udalo