K
Katijah
Gość
Do dziela!!!Ja się cieszę że z moim już się pogodzilam i starania i tak będą śluz płodny jest jajnik boli to niech walczą w środku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do dziela!!!Ja się cieszę że z moim już się pogodzilam i starania i tak będą śluz płodny jest jajnik boli to niech walczą w środku
A jak inaczej nie ma innego wyjściaDo dziela!!!
A testy jeszcze robisz? A może druga podwójnaDziewczyny tak jak napisałam wyżej jestem 12 dni po domniemanej owu. Zawsze przed @ miałam mokro ale teraz to już przesada. Nawet wkładka nie pomogła przesiaklo na bieliznę i na spodnie[emoji85] czyżby dopiero owu?
Nie nie robię. Jak miałam ta najciemniejsza kreskę to robiłam jeszcze 2 dni z rzędu i jak kreska bardziej zbladła to już nie robiłam. Później raz z doskoku zrobiłam to wyszedł test z ledwo widoczna kreska testowa i na tyle koniec.A testy jeszcze robisz? [emoji16][emoji16] A może druga podwójna [emoji16][emoji16][emoji16]
Bardzo szybko, myślę że jutro będzie typowo pozytywny test. Działacie już od dzisiaj?U mnie na teście owu coś zaczęło się dziać ale się podjaralam [emoji85][emoji1787] w tym mscu w 16dc będę u gina wiec zobaczę czy owu byla
12dc i takie kreski Zobacz załącznik 1169211
Bardzo szybko, myślę że jutro będzie typowo pozytywny test. Działacie już od dzisiaj?
No to trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Tez się właśnie zdziwiłam swą dni temu bielutki. Tak działamy [emoji16] [emoji123]
Ja nigdy nie miałam i nie robiłam testu owu płytkowego nawet nie wiedziałam że są takie [emoji85]@młoda1994 ta w polu T była ciut ciemniejsza na żywo i ona była pierwsza, ja to słabo ogarniam jeszcze te testy [emoji1787][emoji2356]