reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

To jest możliwe niestety ale Ty widzę lubisz się czepiać nie znając sytuacji. Nie zamierzam dyskutować z osobami które wiedzą najwięcej. Pozdrawiam wszystkie 😘 i opuszczam grupę.
Najlepiej opuścić i uciec 😉
ja popieram posta @aga.i.nieszka - gdybyś mogła Nam opisać sytuację sensownie, to nie watpilybysmy w Twój cud, a tak raczej ciężko Ci uwierzyć 🤷‍♀️ zero konkretów.

Witam, dzień dobry, nadrobiłam chyba z 30 stron 🤯 😉
@Martxx1 no widzisz, spokojnie 🤞😘 będzie dobrze.

U mnie 17dc, 7 d po pregnylu, zastanawiam się czy w pon zbadać proga, czy lecieć jutro przed pracą 🤔 co myślicie?

reklama
Ja mam taki plan od następnego cyklu, żeby tak co 2-3 dni od okresu, a jak mi apka pokaże płodne, to machnąć te 5 dni codziennie 🤔 zobaczymy, czy taka taktyka pomoże
ja popieram posta @aga.i.nieszka - gdybyś mogła Nam opisać sytuację sensownie, to nie watpilybysmy w Twój cud, a tak raczej ciężko Ci uwierzyć 🤷‍♀️ zero konkretów.

U mnie 17dc, 7 d po pregnylu, zastanawiam się czy w pon zbadać proga, czy lecieć jutro przed pracą 🤔 co myślicie?
Jutro przed pracą będzie idealnie.

Nie ma konkretów ponieważ ja także ich nie dostałam 🤦‍♀️ zostało mi powiedziane wyraźnie że były dwa zarodki, jeden nie przetrwał a ten przetrwał i rozwijał się z tym co poroniłam. Lekarz wyraźnie powiedział że czasem zdarzają się takie przypadki. Pozdrawiam i proszę więcej nie zaczepiać mnie bo to się robi okropne. Zastanawia mnie skąd tyle jadu w ludziach.

Nie ma konkretów ponieważ ja także ich nie dostałam 🤦‍♀️ zostało mi powiedziane wyraźnie że były dwa zarodki, jeden nie przetrwał a ten przetrwał i rozwijał się z tym co poroniłam. Lekarz wyraźnie powiedział że czasem zdarzają się takie przypadki. Pozdrawiam i proszę więcej nie zaczepiać mnie bo to się robi okropne. Zastanawia mnie skąd tyle jadu w ludziach.

Naturalnie może i tak a Ty pisałaś o łyżeczkowaniu gdzie kilka z nas to miało i wie z czym to się wiąże i jak to wygląda, że nie sposób zostawić jeden zarodek przy takim zabiegu.

Ja teraz też żałuję... Ale w sumie myśl, że wrócę do pracy też mnie cieszy bo w końcu z tego domu się wydostane i znowu kontakt z ludźmi A o normalnej wypłacie już nie wspomnę :p no i moja mała do przedszkola teraz idzie od 1 i też się trochę stresuje mam nadzieję, że nie będzie tydzień w przedszkolu i 3 w domu :p
A to jej pierwszy rok w przedszkolu ?
Mój idzie drugi rok i już bardzo chce wrócić. Ale pierwszy rok i pierwsze dwa tygodnie to istna katorga i dla mnie i dla niego. Nie zdecydowałam się na powrót do pracy jak szedł do przedszkola bo tak właśnie było tydzień w przedszkolu, dwa w domu :) A nie miałam nikogo kto by z nim został.

Naturalnie może i tak a Ty pisałaś o łyżeczkowaniu gdzie kilka z nas to miało i wie z czym to się wiąże i jak to wygląda, że nie sposób zostawić jeden zarodek przy takim zabiegu.
I ja też to miałam a mimo wszystko zostało to co zostało a Wy nadal szukacie dziury w całym. Znacie się lepiej jak lekarze, może na następną wizytę przyjdę do Was.

reklama
Możliwe że to cud, a wiadomo, że czasami się zdarzaja, zapewne lekarz źle wykonał swoją pracę. Szczęście w nieszczęściu, już nie ciagnijmy tematu 😊

Do góry