reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A dziewczyny jak to u was jest, jesteście którą grupą : czekacie na przyjście miesiączki, testujecie w dzień spodziewanej miesiączki czy testujecie nawet wcześniej z nadzieją? :)
jako, ze ja dopiero zaczynam, planuje być ta w tej grupie, która nie testuje przed @. Żeby tego dotrzymać staram się wymyślać już na zapas czym się będę mogła zająć, żeby za dużo nie świrować jeśli już by mi się zdarzyło 😂

Ja najczęściej czekam na @. Testuje jeśli się spóźnia. I ciebie też będę pilnować! [emoji23]
jako, ze ja dopiero zaczynam, planuje być ta w tej grupie, która nie testuje przed @. Żeby tego dotrzymać staram się wymyślać już na zapas czym się będę mogła zająć, żeby za dużo nie świrować jeśli już by mi się zdarzyło [emoji23]

No czesc wszystkim [emoji8] jestem tu nowa [emoji8] staramy się z mężem, myślała że uda się za pierwszym razem jakimś cudem no ale niestety nie tym razem, będziemy próbować dalej tym razem stawiam na testy owulacyjne [emoji123][emoji8] pozdrawiam [emoji8]
witaj! Ja tez dopiero zaczęłam w sierpniu, z nastawieniem, ze jednak od razu się nie uda, po tym jak widziałam i czytałam ile to może trwać. Jestem dobrej myśli i po prostu działamy. Moim największym problemem jest to, ze boje się, ze może coś ze mną być nie tak, choć chyba nie mam na razie żadnych podstaw, żeby tak myśleć 😂 od takie martwienie się na zapas, ale odganiam te myśli jak tylko je zobaczę na horyzoncie, wychodząc z założenia ze nie ma co się za wczasu stresować 😋 łykam co mi gin narazie kazał i działam 😊 zobaczymy co się wydarzy we wrześniu 😊

Dziewczyny pytanie głupie jak sądzicie.... robiłam test wyszedł negatywny, mało tego byłam u gina robił mi usg nic tam nie widział (nie mówiłam ze mogę być w ciąży). To było dokładnie 9 dni po owu i stosunku. Teraz mam jakieś lekkie plamienia takie nie wiadomo co... to raczej już moja wyobraźnia???? Okres powinnam dostać w sobotę. Czy jest możliwość ze mimo wszystko to mogłaby być ciąża???

Hejka.
Witam nowe staraczki 😊

Dzisisj ostatnia tabletka duphastonu, piersi bolą, kręgosłup, brzuch już pobolewa jak na okres i zgaga którą czasami mam przed @.
Nawet nie testuje jestem pewna że tak za 3 dni przyjdzie ciotka.

reklama
Dziewczyny pytanie głupie jak sądzicie.... robiłam test wyszedł negatywny, mało tego byłam u gina robił mi usg nic tam nie widział (nie mówiłam ze mogę być w ciąży). To było dokładnie 9 dni po owu i stosunku. Teraz mam jakieś lekkie plamienia takie nie wiadomo co... to raczej już moja wyobraźnia???? Okres powinnam dostać w sobotę. Czy jest możliwość ze mimo wszystko to mogłaby być ciąża???
ja się nie znam, ale z tego co czytam to 9 dni po owu to zbyt wcześnie i na test, i na gina. Plamienia przed okresem ja mam zawsze, 2-3 dni wcześniej. Poczekałabym jeszcze.

Do góry