MojrAnka
Fanka BB :)
Wow, jakie dobre wieści z rana! Gratulacje!Dziewczyny.... jest! Jest!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, jakie dobre wieści z rana! Gratulacje!Dziewczyny.... jest! Jest!!!!
Dziewczyny.... jest! Jest!!!! [emoji7]
GratulujęDziewczyny.... jest! Jest!!!!
Gratulacje!!Dziewczyny.... jest! Jest!!!! [emoji7]
Cześć. Super, ze chcesz czwartą dzidzię :-) ja mam mnóstwo obaw przy trzecim. Jaka jest różnica wieku miedzy dziewczynkami? Jak się dogadują?Cześć Dziewczyny, chciałam się przywitać i tym samym dołączyć do Was [emoji846]
Jestem mamą 3 córek i Właśnie zaczęliśmy starania o czwartą dzidzię. Pewnie nie będzie to łatwe, ponieważ nadal karmię piersią moje 1.5 - roczne szczęście i cykle mam bardzo nieregularne. Od lat obserwuję swój organizm, śluz i szyjkę, co nie było trudne przy regularnych dotąd cyklach. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciąże, jedna córka w pierwszym cyklu i dwie w trzecim.
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Damy rade, jak teraz nie poszło, to za miesiąc sie udaNo ja juz straciłam nadzieję bo już mam pierwsze bóle na poniedziałkową @. Jak tak dalej będzie to możliwe, że może jutro dostanę @. Więc razem z Tobą trzymam kciuki za paseczki na testach dla naszych staraczek. [emoji847][emoji847]
Może być plamienie ale również delikatne krwawienie które może trwać do 3 dni a może trwać nawet dosłownie kilka godzin. Ja myślałam że miałam implantacja 28dc bo bylo kilka kropel krwi przy podcieraniu się zrobiłam test 8 dni po tym plamieniu i wynik negatywny. Pani doktor zrobiła usg endo duże jajniki ok i czyste dostałam leki na wywołanie okresu powinien być do 2 tyg. Dzisiaj mam 40dcWłaśnie tez o tym czytałam, ze krwawienie może pojawić się 7-12 dni po owulacji I zdarza się lekkie krwawienie przed @ na początku ciąży, wiec jestem dobrej myśli i robię jutro test [emoji847] Jeśli nic nie pokaże, to czekam aż przyjdzie @ ...
Najstarsza ma prawie 17 lat, średniak 11 i najmłodsza 1.5 roku więc różnica między dziewczynami jest spora, żeby nie powiedzieć że ogromna Ma to swoje plusy i minusy, jak wszystko.Gratulacje!!
Cześć. Super, ze chcesz czwartą dzidzię :-) ja mam mnóstwo obaw przy trzecim. Jaka jest różnica wieku miedzy dziewczynkami? Jak się dogadują?
a czemu masz obawy, czego dotyczą?Gratulacje!!
Cześć. Super, ze chcesz czwartą dzidzię :-) ja mam mnóstwo obaw przy trzecim. Jaka jest różnica wieku miedzy dziewczynkami? Jak się dogadują?
Wow super, dawaj na marcowe mamyDziewczyny.... jest! Jest!!!!
Ja środaKtóra jeszcze robi test na dniach tj. poniedziałek, wtorek albo środa?
Trzymam mocno kciuki