reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny.... jest! Jest!!!! [emoji7]
Gratulacje!! :-D

Cześć Dziewczyny, chciałam się przywitać i tym samym dołączyć do Was [emoji846]
Jestem mamą 3 córek i Właśnie zaczęliśmy starania o czwartą dzidzię. Pewnie nie będzie to łatwe, ponieważ nadal karmię piersią moje 1.5 - roczne szczęście i cykle mam bardzo nieregularne. Od lat obserwuję swój organizm, śluz i szyjkę, co nie było trudne przy regularnych dotąd cyklach. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciąże, jedna córka w pierwszym cyklu i dwie w trzecim.

Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Cześć. Super, ze chcesz czwartą dzidzię :-) ja mam mnóstwo obaw przy trzecim. Jaka jest różnica wieku miedzy dziewczynkami? Jak się dogadują?

Właśnie tez o tym czytałam, ze krwawienie może pojawić się 7-12 dni po owulacji :) I zdarza się lekkie krwawienie przed @ na początku ciąży, wiec jestem dobrej myśli i robię jutro test [emoji847] Jeśli nic nie pokaże, to czekam aż przyjdzie @ ...
Może być plamienie ale również delikatne krwawienie które może trwać do 3 dni a może trwać nawet dosłownie kilka godzin. Ja myślałam że miałam implantacja 28dc bo bylo kilka kropel krwi przy podcieraniu się zrobiłam test 8 dni po tym plamieniu i wynik negatywny. Pani doktor zrobiła usg endo duże jajniki ok i czyste dostałam leki na wywołanie okresu powinien być do 2 tyg. Dzisiaj mam 40dc

Gratulacje!! :-D

Cześć. Super, ze chcesz czwartą dzidzię :-) ja mam mnóstwo obaw przy trzecim. Jaka jest różnica wieku miedzy dziewczynkami? Jak się dogadują?
Najstarsza ma prawie 17 lat, średniak 11 i najmłodsza 1.5 roku 😁więc różnica między dziewczynami jest spora, żeby nie powiedzieć że ogromna 😉 Ma to swoje plusy i minusy, jak wszystko.

reklama
Do góry