Ja wiem i nie mówię że źle doradzasz chce tylko pokazać że czasem taki cien po światło może okazać się prawdziwy A mój przykład może.dac trochę nadziei. Ja też nie nastawialam się wtedy A jednakJa napisałam tylko swoją opinię. Każda jest dorosła i robi tak jak uważa za słuszne[emoji16]
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Też prawda ale z drugiej strony można sobie narobić nadziei a tu dupa blada i rozczarowanie. Trzeba patrzeć w dwie strony. [emoji4]Ja wiem i nie mówię że źle doradzasz[emoji4] chce tylko pokazać że czasem taki cien po światło może okazać się prawdziwy A mój przykład może.dac trochę nadziei. Ja też nie nastawialam się wtedy A jednak [emoji4]
Carry88
Moderator
@unify dla mnie biel.
@młoda1994 Ty ogarniasz cykle pomału wracają mi do normy ostatni był 30 dni przed ciąża 28 chce z ciekawości robić testy owu kiedy zacząć? Mniej więcej 10-12dc? wcześniej owu miałam w okolicach 14-15 dc
@młoda1994 Ty ogarniasz cykle pomału wracają mi do normy ostatni był 30 dni przed ciąża 28 chce z ciekawości robić testy owu kiedy zacząć? Mniej więcej 10-12dc? wcześniej owu miałam w okolicach 14-15 dc
młoda1994
Ja bym robiła od 11dc tak na wszelki wypadek[emoji4] jak masz ich na tyle to 2 razy dziennie a jak nie to wieczorem najlepiej między 18 a 20@unify dla mnie biel.
@młoda1994 Ty ogarniasz cykle pomału wracają mi do normy ostatni był 30 dni przed ciąża 28 chce z ciekawości robić testy owu kiedy zacząć? Mniej więcej 10-12dc wcześniej owu miałam w okolicach 14-15 dc
Edit: 2 razy dziennie możesz zacząć robić dopiero jak kreska testowa zacznie ciemnieć.
Kingazet92
Magdusia88
No właśnie[emoji16] mój nieraz przede mną ucieka. Albo mówi, że go głowa boli[emoji85] Ja mówię co za chlop mi się trafił, bo właśnie niby chlopy tylko.o seksie a tu u nas prosze na odwrót. Widzę, że trochę mamy takich facetów tutaj u mnie jest jeszcze taki problem, ze mój chetny rano a ja wieczorem [emoji85]
A my poprawiliśmy wczoraj. Jak z tego dziecka nie będzie to ja nie wiem....Jak ja Was rozumiem [emoji1787] na początku codziennie lub i kilka razy dziennie, a teraz to a to noga boli, a to głowa, a to spać mu się chce... A dziecka bez tego to nie będzie...
W następnym cyklu będziemy na głowie sie seksowac [emoji23][emoji23][emoji23]
Carry88
Moderator
A my poprawiliśmy wczoraj. Jak z tego dziecka nie będzie to ja nie wiem....
W następnym cyklu będziemy na głowie sie seksowac [emoji23][emoji23][emoji23]
No to na pewno będzie
Ja wczoraj z głodu na tym detoksie to zasnęłam przed mężem dobrze, że jeszcze mamy chwilę czasu
Ja mam cykle 33 dniowe ostatnio owu była jakoś 13-14 sierpnia, wczoraj rano sikaniec o czułości 10 bielusienki wiec czekam na okres... niestety...Hej
Jak tam dziewczyny, które dziś testują?
Miałam taki sam wędrujący cień.. zalany jak nicWczoraj marzyłam o różowej kresce to dzisiaj mam, tylko szkoda, że w innym miejscu xd chyba zalany, bo barwnik aż 3 razy przechodzil przez test
reklama
Test jest negatywny. Nie ma co robić tak wcześnie.Dziewczyny zrobilam test..10dpo ogolnie biel
Ale jak wzielam pod swiatlo tp co tam widac...to sie liczy czy to wada fabryczna?Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.zapodaj.net
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.zapodaj.net