reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja wiem i nie mówię że źle doradzasz[emoji4] chce tylko pokazać że czasem taki cien po światło może okazać się prawdziwy A mój przykład może.dac trochę nadziei. Ja też nie nastawialam się wtedy A jednak [emoji4]
Też prawda ale z drugiej strony można sobie narobić nadziei a tu dupa blada i rozczarowanie. Trzeba patrzeć w dwie strony. [emoji4]

@unify dla mnie biel.

@młoda1994 Ty ogarniasz cykle pomału wracają mi do normy ostatni był 30 dni przed ciąża 28 chce z ciekawości robić testy owu kiedy zacząć? Mniej więcej 10-12dc wcześniej owu miałam w okolicach 14-15 dc
Ja bym robiła od 11dc tak na wszelki wypadek[emoji4] jak masz ich na tyle to 2 razy dziennie a jak nie to wieczorem najlepiej między 18 a 20

Edit: 2 razy dziennie możesz zacząć robić dopiero jak kreska testowa zacznie ciemnieć.

Wczoraj marzyłam o różowej kresce to dzisiaj mam, tylko szkoda, że w innym miejscu xd chyba zalany, bo barwnik aż 3 razy przechodzil przez test

Załączniki

• 20200825_073024.jpg
    20200825_073024.jpg
    632,3 KB · Wyświetleń: 91
No właśnie[emoji16] mój nieraz przede mną ucieka. Albo mówi, że go głowa boli[emoji85] Ja mówię co za chlop mi się trafił, bo właśnie niby chlopy tylko.o seksie a tu u nas prosze na odwrót. Widzę, że trochę mamy takich facetów tutaj ;)u mnie jest jeszcze taki problem, ze mój chetny rano a ja wieczorem [emoji85]
Jak ja Was rozumiem [emoji1787] na początku codziennie lub i kilka razy dziennie, a teraz to a to noga boli, a to głowa, a to spać mu się chce... A dziecka bez tego to nie będzie...
A my poprawiliśmy wczoraj. Jak z tego dziecka nie będzie to ja nie wiem....
W następnym cyklu będziemy na głowie sie seksowac [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny zrobilam test..10dpo ogolnie biel
Ale jak wzielam pod swiatlo tp co tam widac...to sie liczy czy to wada fabryczna?
Test jest negatywny. Nie ma co robić tak wcześnie.

Do góry