reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja jutro chyba też za testuje, w 32dc przy zazwyczaj 28dc. Chociaż nie wiem czy to ma sens bo w 28dc wyszedł negatyw [emoji1745]

Przecież test pozytywny może wyjść w terminie @ albo nawet po, niekoniecznie przed. Dla mnie to testowanie to przysparza jeszcze gorszej frustracji dlatego nie robię.

Hej Ja dopiero za ok 2 tygodnie. W niedzielę czułam owu, a dziś w nocy obudziło mnie kłócie jajnika z którego była. Ciekawe co to? Pierwszy raz czułam jajnik po owulacji.
To chyba idziemy bardzo podobnie :) zostało mi jakieś 12-13 dni do okresu.

Dziewczyny zrobilam test..10dpo ogolnie biel
Ale jak wzielam pod swiatlo tp co tam widac...to sie liczy czy to wada fabryczna?
Po co robicie te testy to wcześnie? Tam nic nie widać. Serio nie umiecie wytrzymać chociażby do terminu okresu? Już nawet nie mówię, że po :p

Wczoraj marzyłam o różowej kresce to dzisiaj mam, tylko szkoda, że w innym miejscu xd chyba zalany, bo barwnik aż 3 razy przechodzil przez test
Kinga, u Ciebie też niestety nic a nic nie widzę.

O jedna z niewielu która testuje po terminie miesiączki [emoji4] jednak jeszcze mamy ciepliwe na forum.
Ja też tak planuje ✊ termin okresu mam na 7 września, więc ewentualnie testowanie planowałam na 10 😄 no może dla towarzystwa @Sabi32 zrobię 9 🙈

To chyba idziemy bardzo podobnie :) zostało mi jakieś 12-13 dni do okresu.

Po co robicie te testy to wcześnie? Tam nic nie widać. Serio nie umiecie wytrzymać chociażby do terminu okresu? Już nawet nie mówię, że po :p

Kinga, u Ciebie też niestety nic a nic nie widzę.

Ja też tak planuje ✊ termin okresu mam na 7 września, więc ewentualnie testowanie planowałam na 10 😄 no może dla towarzystwa @Sabi32 zrobię 9 🙈
No wlasnie ja mam miec @ 12 wrzesnia, ale 9tego mamy urodziny z M i tak planowałam zrobic test, moze akurat....kupię ten o czułości 10 i moze cos pokaże...

reklama
Do góry