K
Katijah
Gość
SuperMój cien po światło dziś wygląda tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperMój cien po światło dziś wygląda tak
Tez próbowałam detox sokowy, po trzech dniach tak źle się czułam, że nie dałam rady dłużej. Chciałam 7 dni wytrzymaćNo to na pewno będzie [emoji16]
Ja wczoraj z głodu na tym detoksie to zasnęłam przed mężem [emoji1787] dobrze, że jeszcze mamy chwilę czasu [emoji85][emoji1787][emoji123]
Ten test już bielszy być nie może niestety.Dla pewności zrobiłam jeszcze jeden i wygląda tak jak na zdjęciu. Na żywo kreseczka widoczna gołym okiem- wczoraj robiłam taki sam test ( tak wiem, 2 dziennie to głupota xd) i tej kreseczki nie było. Nadzieja jest, zapas kolejnych 20 testów będzie jutro
Tez próbowałam detox sokowy, po trzech dniach tak źle się czułam, że nie dałam rady dłużej. Chciałam 7 dni wytrzymać
O jedna z niewielu która testuje po terminie miesiączki [emoji4] jednak jeszcze mamy ciepliwe na forum.Ja jutro termin @. Jeśli nie przyjdzie testuje w czwartek. Cykle 28 dni, owulacja według apki 11.09 ale była najprawdopodobniej 14.08.
Nie nastawiam się..
Dokładnie.. Nie sprawdza się pod światło. Test negatywny moim zdaniemJa napisałam tylko swoją opinię. Każda jest dorosła i robi tak jak uważa za słuszne
O jedna z niewielu która testuje po terminie miesiączki [emoji4] jednak jeszcze mamy ciepliwe na forum.