reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Te chłopy 🤣🙈 a niby mówią, że faceci ciągle chcą 🤦‍♀️🤣
No właśnie😁 mój nieraz przede mną ucieka. Albo mówi, że go głowa boli🙈 Ja mówię co za chlop mi się trafił, bo właśnie niby chlopy tylko.o seksie a tu u nas prosze na odwrót. Widzę, że trochę mamy takich facetów tutaj ;)u mnie jest jeszcze taki problem, ze mój chetny rano a ja wieczorem 🙈

reklama
No właśnie[emoji16] mój nieraz przede mną ucieka. Albo mówi, że go głowa boli[emoji85] Ja mówię co za chlop mi się trafił, bo właśnie niby chlopy tylko.o seksie a tu u nas prosze na odwrót. Widzę, że trochę mamy takich facetów tutaj ;)u mnie jest jeszcze taki problem, ze mój chetny rano a ja wieczorem [emoji85]
Jak ja Was rozumiem [emoji1787] na początku codziennie lub i kilka razy dziennie, a teraz to a to noga boli, a to głowa, a to spać mu się chce... A dziecka bez tego to nie będzie...

Jak ja Was rozumiem [emoji1787] na początku codziennie lub i kilka razy dziennie, a teraz to a to noga boli, a to głowa, a to spać mu się chce... A dziecka bez tego to nie będzie...
Dlatego mój mąż się śmieje do dziecka, ze jak mama usiądzie na tatę, to będzie rodzeństwo🙈 bo inaczej to chyba faktycznie będzie ciężko😁😁😁

No niestety... obyś teraz trafiła w dobre ręce.
Ciężko jest znaleźć kogoś kto na prawdę ma powołanie i potrafi zlecić to co należy.
Ja w końcu odnalazłam odpowiednia osobę. Co prawda furmanka kasy za wizytę, ale przebadała mnie konkretnie i jak poszłam do innego lekarza tylko na kontrole czy owu była to usłyszałam: „my, zwykli lekarze nawet nie mamy pojęcia co to za badania zleca prof. Jerzak, ale jednak wyciąga ludzi z niepłodności i sami się od niej uczymy.”... - po tym zrozumiałam, że jednak ta furmanka pojedzie w dobra stronę 😅
Prof. Jerzak z Łodzi? Dużo razy ta Łodź się przewinęła na tym forum, dlatego pytam. Oby się udało! Niestety wszystko kosztuje, a teraz przez wirusa mam wrażenie, że wizyty też są droższe, a widzisz z NFZ nawet na wymazu mi nie zrobił, chociaż pokazywałam mu wyniki z histopatologii. Tak po takim komentarzu to podnosi na duchu, że jednak może ta furmanka nie jest na darmo :) Trzymam kciuki żeby się udało!

Prof. Jerzak z Łodzi? Dużo razy ta Łodź się przewinęła na tym forum, dlatego pytam. Oby się udało! Niestety wszystko kosztuje, a teraz przez wirusa mam wrażenie, że wizyty też są droższe, a widzisz z NFZ nawet na wymazu mi nie zrobił, chociaż pokazywałam mu wyniki z histopatologii. Tak po takim komentarzu to podnosi na duchu, że jednak może ta furmanka nie jest na darmo :) Trzymam kciuki żeby się udało!
Nie, nie. Prof. Jerzak jest z Warszawy. W Łodzi jest Malinowski... o ile nie przekręciłam nazwiska. Są na tym samym stopniu. Tylko Malinowski od razu sterydami obstawia.. a tutaj jednak dieta, ćwiczenia odpowiednia fizjoterapia w konkretnych dniach cyklu, suplementy i leki tylko te nie do przeskoczenia.

Hej dziewczyny nie zaglądałam jakoś na forum i jestem w totalnym szoku co czytam... Jakaś niesamowita i podejrzana historia z tą ciąża po łyżeczkowaniu.
Nie dość że lekarz nie oczyścił.jak trzeba, w sumie bardzo dobrze, bo jest ciąża, ale może nie było to łyżeczkowanie w ogóle.potrzebne???? Może były by blizniaki ....

Niestety ale tak jak jestem tu rok na forum, zauważyłam że jest tu sporo ciąż, które według lekarzy były do usunięcia bo nie słyszeli serduszka, a było, bo się za wolno zarodek rozwijał, a się okazuje że nie prawda .... I tak dalej... Co jest do jasnej ciasnej z tymi.lekarzami???????

Dziś już lepiej. Bo się za dużo nie ruszam, jutro jadę do takiej babki fizjoterapeltki i zobaczymy co ona powie. Ogólnie boli mnie w krzyżu, w sobotę wstawałam z kucka i poczułam jakby mi kłos szpile wkładał, nie szło się schylać siadać wstawać itp najlepiej na półleżąco. Ból promieniuje do lewego biodra i kostki ogólnie lewą nogę mam spuchnięta od jakiegoś czasu i czułam ja w pracy. Pracuję po 12 h na nogach a ostatnio było bardzo ciężko trzebaby wręcz biegac. Mozli że się przeciazylam.
I przy promieniowaniu do pośladka prawdopodobnie masz "dyskopatię", jeśli objawy wystąpiły teraz, to możliwe że to tylko protruzja i trochę ćwiczeń na mięśnie brzucha i odpoczynku powinno pomóc ☺️ faktycznie 12h system pracy jest bardzo obciążający dla kręgosłupa ☹️

Nie, nie. Prof. Jerzak jest z Warszawy. W Łodzi jest Malinowski... o ile nie przekręciłam nazwiska. Są na tym samym stopniu. Tylko Malinowski od razu sterydami obstawia.. a tutaj jednak dieta, ćwiczenia odpowiednia fizjoterapia w konkretnych dniach cyklu, suplementy i leki tylko te nie do przeskoczenia.
Tak masz rację. Jak mi się 3 raz nie uda to też wezmę swoją furmankę i się wybiorę do któregoś z nich.

reklama
Do góry