reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Te chłopy 🤣🙈 a niby mówią, że faceci ciągle chcą 🤦‍♀️🤣
No właśnie😁 mój nieraz przede mną ucieka. Albo mówi, że go głowa boli🙈 Ja mówię co za chlop mi się trafił, bo właśnie niby chlopy tylko.o seksie a tu u nas prosze na odwrót. Widzę, że trochę mamy takich facetów tutaj ;)u mnie jest jeszcze taki problem, ze mój chetny rano a ja wieczorem 🙈

reklama
No właśnie[emoji16] mój nieraz przede mną ucieka. Albo mówi, że go głowa boli[emoji85] Ja mówię co za chlop mi się trafił, bo właśnie niby chlopy tylko.o seksie a tu u nas prosze na odwrót. Widzę, że trochę mamy takich facetów tutaj ;)u mnie jest jeszcze taki problem, ze mój chetny rano a ja wieczorem [emoji85]
Jak ja Was rozumiem [emoji1787] na początku codziennie lub i kilka razy dziennie, a teraz to a to noga boli, a to głowa, a to spać mu się chce... A dziecka bez tego to nie będzie...

Jak ja Was rozumiem [emoji1787] na początku codziennie lub i kilka razy dziennie, a teraz to a to noga boli, a to głowa, a to spać mu się chce... A dziecka bez tego to nie będzie...
Dlatego mój mąż się śmieje do dziecka, ze jak mama usiądzie na tatę, to będzie rodzeństwo🙈 bo inaczej to chyba faktycznie będzie ciężko😁😁😁

No niestety... obyś teraz trafiła w dobre ręce.
Ciężko jest znaleźć kogoś kto na prawdę ma powołanie i potrafi zlecić to co należy.
Ja w końcu odnalazłam odpowiednia osobę. Co prawda furmanka kasy za wizytę, ale przebadała mnie konkretnie i jak poszłam do innego lekarza tylko na kontrole czy owu była to usłyszałam: „my, zwykli lekarze nawet nie mamy pojęcia co to za badania zleca prof. Jerzak, ale jednak wyciąga ludzi z niepłodności i sami się od niej uczymy.”... - po tym zrozumiałam, że jednak ta furmanka pojedzie w dobra stronę 😅
Prof. Jerzak z Łodzi? Dużo razy ta Łodź się przewinęła na tym forum, dlatego pytam. Oby się udało! Niestety wszystko kosztuje, a teraz przez wirusa mam wrażenie, że wizyty też są droższe, a widzisz z NFZ nawet na wymazu mi nie zrobił, chociaż pokazywałam mu wyniki z histopatologii. Tak po takim komentarzu to podnosi na duchu, że jednak może ta furmanka nie jest na darmo :) Trzymam kciuki żeby się udało!

Prof. Jerzak z Łodzi? Dużo razy ta Łodź się przewinęła na tym forum, dlatego pytam. Oby się udało! Niestety wszystko kosztuje, a teraz przez wirusa mam wrażenie, że wizyty też są droższe, a widzisz z NFZ nawet na wymazu mi nie zrobił, chociaż pokazywałam mu wyniki z histopatologii. Tak po takim komentarzu to podnosi na duchu, że jednak może ta furmanka nie jest na darmo :) Trzymam kciuki żeby się udało!
Nie, nie. Prof. Jerzak jest z Warszawy. W Łodzi jest Malinowski... o ile nie przekręciłam nazwiska. Są na tym samym stopniu. Tylko Malinowski od razu sterydami obstawia.. a tutaj jednak dieta, ćwiczenia odpowiednia fizjoterapia w konkretnych dniach cyklu, suplementy i leki tylko te nie do przeskoczenia.

Hej dziewczyny nie zaglądałam jakoś na forum i jestem w totalnym szoku co czytam... Jakaś niesamowita i podejrzana historia z tą ciąża po łyżeczkowaniu.
Nie dość że lekarz nie oczyścił.jak trzeba, w sumie bardzo dobrze, bo jest ciąża, ale może nie było to łyżeczkowanie w ogóle.potrzebne???? Może były by blizniaki ....

Niestety ale tak jak jestem tu rok na forum, zauważyłam że jest tu sporo ciąż, które według lekarzy były do usunięcia bo nie słyszeli serduszka, a było, bo się za wolno zarodek rozwijał, a się okazuje że nie prawda .... I tak dalej... Co jest do jasnej ciasnej z tymi.lekarzami???????

Dziś już lepiej. Bo się za dużo nie ruszam, jutro jadę do takiej babki fizjoterapeltki i zobaczymy co ona powie. Ogólnie boli mnie w krzyżu, w sobotę wstawałam z kucka i poczułam jakby mi kłos szpile wkładał, nie szło się schylać siadać wstawać itp najlepiej na półleżąco. Ból promieniuje do lewego biodra i kostki ogólnie lewą nogę mam spuchnięta od jakiegoś czasu i czułam ja w pracy. Pracuję po 12 h na nogach a ostatnio było bardzo ciężko trzebaby wręcz biegac. Mozli że się przeciazylam.
I przy promieniowaniu do pośladka prawdopodobnie masz "dyskopatię", jeśli objawy wystąpiły teraz, to możliwe że to tylko protruzja i trochę ćwiczeń na mięśnie brzucha i odpoczynku powinno pomóc ☺️ faktycznie 12h system pracy jest bardzo obciążający dla kręgosłupa ☹️

Nie, nie. Prof. Jerzak jest z Warszawy. W Łodzi jest Malinowski... o ile nie przekręciłam nazwiska. Są na tym samym stopniu. Tylko Malinowski od razu sterydami obstawia.. a tutaj jednak dieta, ćwiczenia odpowiednia fizjoterapia w konkretnych dniach cyklu, suplementy i leki tylko te nie do przeskoczenia.
Tak masz rację. Jak mi się 3 raz nie uda to też wezmę swoją furmankę i się wybiorę do któregoś z nich.

reklama
Do góry