reklama
AnnaKatarzyna
Fanka BB :)
Jak najbardziejDziewczyny czy TSH 1,72 jest ok do zajścia w ciąże ?
młoda1994
Tak pozytyw[emoji4][emoji4]Dziewczyny tutaj też napisze, bo kompletnie się na tym nie znam [emoji85][emoji85]
Czy to jest pozytyw? [emoji848][emoji848]
Ania95
Czy to są testy owu?Dziewczyny tutaj też napisze, bo kompletnie się na tym nie znam
Czy to jest pozytyw?
M_P_90
Kurde, normalnie mam cykora działać dzisiaj...Tak pozytyw[emoji4][emoji4]
Z jednej strony fajnie, bo cykl się uregulował, ale z drugiej strasznie się boję kolejnego niepowodzenia...
M_P_90
Tak, zrobiłam, bo coś mi jajniki nie dawały spokoju i cycki mnie bolą i taki mi wyszedł jak pozytywnyCzy to są testy owu?
Ania95
Trzeba być dobrej myśli, zawsze.Kurde, normalnie mam cykora działać dzisiaj...
Z jednej strony fajnie, bo cykl się uregulował, ale z drugiej strasznie się boję kolejnego niepowodzenia...
młoda1994
Wiem że tym cię nie pociesze ale strach już pozostanie. Nawet jak uda Ci się zajść w ciążę czego z całego serca ci życzę i lekarz będzie cię zapewniał że z fasolka wszystko w jak najlepszym porządku i tak będziesz się bała cała ciąże i jak bobas się urodzi również będziesz nie o niego o nią bała.Kurde, normalnie mam cykora działać dzisiaj...
Myślę że to też cię nie pocieszy ale jeśli masz znowu stracić (pfu pfu wypluć) to to się stanie obojętnie czy teraz zajdziesz w ciążę czy za pół roku może się to powtórzyć. Ale mocno trzymam kciuki aby się to już nie powtórzyło.
reklama