reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Podczytuje was juz jakis czas.
Duzo przydatnych informacji [emoji4]
Staramy sie o dziecko teraz bedzie 2 cykl.
Mam 2 dzieci ale z innymi partnerem.
Zawsze zachodzilam w ciaze na zawolanie [emoji28]
A teraz jest troche rozczarowanie ze sie nie udaje. W w przyszlym tyg ma przyjsc @ w sumie to licze ze sie nie pojawi ale mam przeczucie ze ten cykl tez niestety stracony [emoji849]
W zeszlym msc doszukiwalam sie wszystkich objawow ciazowych i w zasadzie wszystkie byly [emoji1787] ale 2 kresek na tescie brak.

reklama
A ty ile juz sie starasz? Ja niestety naleze do niecierpliwych osob i juz mysle ze moze jest ze mna cos nie tak. Od lipca cala suplementacja ruszyla wiec mam jakas nadzieje [emoji28] ale zawsze tak jest jak sie nie chce to jest na zawolanie a jak sie bardzo chce to sie nie moze
Zajście w pierwszym cyklu starań to duże szczęście. Może teraz los się uśmiechnie [emoji6]

A ty ile juz sie starasz? Ja niestety naleze do niecierpliwych osob i juz mysle ze moze jest ze mna cos nie tak. Od lipca cala suplementacja ruszyla wiec mam jakas nadzieje [emoji28] ale zawsze tak jest jak sie nie chce to jest na zawolanie a jak sie bardzo chce to sie nie moze
Ja zaszłam za pierwszym razem ale w czerwcu poronilam samoistnie. W lipcu znowu się staraliśmy, nie udało się. Więc tak samo jak Ty, drugi cykl.

14dc, zaczelam dni plodne :) Narazie testy owu wychodze negatywne , ale owulacja ma byc wedlug kalendarzyka w niedziele.
To 3 cykl staran i mam nadzieje ze to trzech razy sztuka :D

reklama
Do góry