reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Przy PCOS poziom LH może być stale podwyższony lub stale niepodwyższony, przez co testy nie mogą wykryć piku albo wykrywają pik cały czas lub nie wtedy kiedy trzeba :)

To bardzo ciekawe co piszesz.. ciekawe jakby mi to wyszło, miałam w kwietniu LH 8,65 w 21-22dc.. aczkolwiek norma w środku cyklu jest od 7,59-89 [emoji1787] także spora rozpiętość jest „normalna”..

reklama
[emoji1787][emoji1787] To jakiś sposób na zajście w ciąże mamy nowy [emoji85] ja też wykończę te witaminy które mam w domu i nie będę kupowała nowych. Mam to już gdzieś. Teraz robię testy owu z czystej ciekawości bo kupiłam inne niż w zeszłym cyklu co miałam cały cykl negatywne. Nie wiem czy pamiętasz.
Nie pamiętam tamtej marki :) Ale widziałam, że zamówiłaś inne :) To na luźno do nich trzeba podejść :D Jak będą negatywne, to i tak o niczym nie świadczy w sumie :D

To bardzo ciekawe co piszesz.. ciekawe jakby mi to wyszło, miałam w kwietniu LH 8,65 w 21-22dc.. aczkolwiek norma w środku cyklu jest od 7,59-89 [emoji1787] także spora rozpiętość jest „normalna”..
Ja pamiętam jak byłam w szpitalu na badaniach po roku braku @ to LH miałam prawie 90 :D Stosunek LH do FSH 1,5. Ciekawe jakie wtedy wyszłyby mi testy owu 😂 Tak czy siak już na lekach miałam na pewno owu normalnie co miesiąc z jakimiś 2 cyklami bez owu w roku a testy były „prawie pozytywne”, nigdy pozytywne. Teraz jak już zaszłam to wiem, że dobrze oceniałam owu po objawach, więc te testy powinny działać, a nie działały :/

Nie pamiętam tamtej marki :) Ale widziałam, że zamówiłaś inne :) To na luźno do nich trzeba podejść :D Jak będą negatywne, to i tak o niczym nie świadczy w sumie :D
Tak tamte były coś rubay coś tam a teraz mam z Davida. Już przy pierwszym teście zauważyłam różnice bo z tamtej firmy pierwszy test był bez cienia kreski testowej a w tych z Davida jest dobrze widoczna ale słabsza niż kontrolna.

A ja już po usg i jest serduszko, teraz leci mi 7 tc :) <3 wg u mnie byłyby bliźniaki, ale niestety jeden pęcherzyk zanikł i został jeden bąbelek...mam nadzieję, że to córa, bo ta ciąża już od początku mi doskwiera i z dnia na dzień mam coraz większe mdłości, czego z synem nie doświadczyłam przez całą ciąże :p

Ojej to szkoda. Moim marzeniem są bliźniaki 😍 a synek ile ma lat?

reklama
10,5 msc :) :D no szkoda, u mnie było duże prawdopodobieństwo bliźniąt, bo moja mama to bliźniak, ale no niestety drugi zarodek się nie rozwinął...przyrosty bety już od początku dawały do myślenia, bo były bardzo duże, prawie 300% co 48h

Wow ekstra. Ja teraz też mówię, że jak się uda z kolejna ciąża to chciałabym mieć rok po roku, najchętniej bliźniaki, ale na to już wpływu nie mamy 🤗 więc jak pojedynczo to rok po roku od razu 👌💪😉

Do góry