reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Magdusia88 a jakie tabletki z metylowanym kwasem bo ja syntetycznego nie mogę?

Ja niby nietolerancji laktozy ani glutenu nie mam, ale zdecydowanie lepiej się czuje kiedy tego nie stosuje zwłaszcza laktozy, brzuch lekki, zero zaparć, wzdęcia itp. Choć to zapewne ogólne zalety lekkiego żywienia. Dasz radę będzie dobrze [emoji847]
Niemieckie...
Fema in form kinderwunsch multi +

reklama
@Martxx1 co tam słychać? Tak wogole to co z dziewczynami ze staraczek 1 połowy, mało nas tu jest z tamtego wątku, nie spamietalam wszystkich nicków, teraz mi się tak przypomniało

No ja chwalę... A raczej chwaliłam, bo kupiłam nowa partie i mi nie wychodzą całkiem pozytywne. Prawie pozytywne. Ale prawie robi wielka różnice.
2 cykle były prawie pozytywne w dzień domniemanej owu. Wcześniej przez rok ZAWSZE mi pokazywały super owu.
Albo testy sie skiepscily, albo ja i owu mi nie wystąpiła po poronieniu [emoji24] ale byłam raz u lekarza i powiedziała, że wszystko dobrze tam pracuje na owulacje..
A zmaawiaszz Amazon czy z eBay? Ja zamówiłam z eBay wczoraj pierwszy test z widoczna kreska ale nadal negatywny a w poprzednim cyklu wogule kreski nie bylo. Zobaczymy co będzie się działo na testach w tym cyklu je robię z czystej ciekawości.

A zmaawiaszz Amazon czy z eBay? Ja zamówiłam z eBay wczoraj pierwszy test z widoczna kreska ale nadal negatywny a w poprzednim cyklu wogule kreski nie bylo. Zobaczymy co będzie się działo na testach w tym cyklu je robię z czystej ciekawości.

Testy zaczynam robic zaraz po okresie? Bo będę chciała też z ciekawości zrobić a nigdy nie robiłam

reklama
Dziewczyny, a czemu przy PCO/PCOS testy owulacyjne nie wychodzą? Pytam z ciekawości, bo jak 3 lata temu w dwóch cyklach próbowałam się nimi wspomóc to mi nigdy obie kreski nie wyszły tak samo mocne - jak było zbliżone to uznawałam za pozytyw, bo mniej więcej wtedy monitoring mi potwierdzał. Mam jakieś resztki testów i pewnie w następnym cyklu je użyje.

Do góry