Sherlook
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny mogę dołączyć?? Dziś u mnie plamienie przed @ i ból brzucha. Jutro pewnie się zacznie. Trochę o mnie. Niedawno zaczęłam 35 rok życia. Więc stara już jestem. Dzieci nie mamy. Nie chcieliśmy mieć wcale. Potem 1.5 roku temu nas oświeciło, że chcemy dziecko. I nagle najbliższa mi osoba dostała raka. Skupiłam się na operacji, chemii. Na szczęście już jest dobrze. Ponowne staraliśmy się tak na serio 3 miesiące przed koronkiem. Nie zaszłam. Zapisałam się do ginekologa. Zamknęli go w marcu. Wizytę odwołali, bo 3 miesiące starań to nic, po minimum pół roku powiniam przyjść i radzili zrezygnować ze starań na czas wirusa Dopiero od czerwca wszystko działa. Dziś u mnie 1 cs po tym całym zamknięciu wszystkiego i już widzę że nic z tego. Kupiłam testy owu, będę pic olej z wiesiołka. Jak w ciągu 3 cykli nie będzie II kresek pójdę jeszcze raz do ginekologa. Skłamię, że staramy się od roku Teraz się zastanawiam, czemu zrezygnowałam ze starań i straciłam 3 miesiące, ale na serio się bałam, że nikt mnie nie przyjmie, a najgorzej, że nie zrobię badań genetycznych i dziecko urodzi się chore Właśnie kończę opakowanie lodów, żeby poprawić sobie humor. Boję się, że moje szanse na dziecko są minimalne i że to kara za to, że tak późno się na nie zdecydowaliśmy Trzymam za was wszystkie kciuki!!! Mam nadzieję, że każda z nas szybko zajdzie w upragnioną ciążę
.
.