reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Super taka ekipa w pracy 😁 Ja pracuję w branży IT w pewnym korpo i nikt ze znajomych nawet o ślubie/legalizacji związku nie myśli, co dopiero o dzieciach.. Jak im powiedziałam że ja to w sumie chcę dziecko to skwitowali że "oo to słodkie" 😂😂😂 Nie wiem w którą stronę ten świat zmierza, albo ja mam znajomych dziwnych jakichś.

Wiek chęci posiadania dziecka się przesunął po prostu, ludzie chcą się wyszaleć, biorą kredyty i odkładają takie decyzję. Bądź nie mają odpowiednich partnerow. Ja wyszłam za mąż jak miałam 28 lat a znaliśmy się tylko pół roku więc w sumie też raczej późno i to samo najpierw trzeba było się poznać potem pozwiedzać i tak zleciało. Co prawda w ciążę zaszlam szybko jak zaplanowaliśmy, ale niestety poronilam. Mam nadzieję, że znów uda się szybko 😉

reklama
Dziś 16 dc, wczoraj test owu pozytywny, starania ładnie: 11, 12, 14, 15 dc, chciałabym jeszcze dzisiaj poprawić, ale chłop chyba nie da rady 😅 Na wadze -5kg (od kwietnia co prawda). Ananas rozpalcelowany na 5 części, dzisiaj już jedna zjedzona 🍍. Androlog zbagatelizował morfologię 3%, mówiąc, że pojedynczy wynik o niczym nie świadczy. Ale narzeczony kupił sobie Proxseed i pije. I bardzo wietrzy 🥚🥚. Pozostało najgorsze czyli czekanie...

Hey dziewczyny, podpowiedzcie proszę co myślicie. Jestem na 3 cyklu z clo i pregnylem, dzisiaj 25 dc, ale czuje, że nic z tego.
Ale mają wątpliwościa jest to, że zaraz po owu (mam monitoring) mój gin każe od razu brać luteine dopochwowo 2x dziennie i 1x Dziennie duphaston. I tak az do kolejnego badania czyli albo w dzien @ albo dzien po, po zrobieniu też bety. Nie uważacie, ze takie zażywanie od razu dupka i luteiny jest bez sensu? Bo zaczynam się zastanawiać nad zmianą lekarza...

Dziś 16 dc, wczoraj test owu pozytywny, starania ładnie: 11, 12, 14, 15 dc, chciałabym jeszcze dzisiaj poprawić, ale chłop chyba nie da rady 😅 Na wadze -5kg (od kwietnia co prawda). Ananas rozpalcelowany na 5 części, dzisiaj już jedna zjedzona 🍍. Androlog zbagatelizował morfologię 3%, mówiąc, że pojedynczy wynik o niczym nie świadczy. Ale narzeczony kupił sobie Proxseed i pije. I bardzo wietrzy 🥚🥚. Pozostało najgorsze czyli czekanie...
Ja dzisiaj jestem w 22dc u nas starania też były średnio co drugi dzień i mam ogromną nadzieję że coś z tego będzie :) z tym że ja wolę jeszcze pociągnąć starania bo miesiąc temu owulacja była u mnie dopiero ok 23-24 dc. Ale jutro idę na cytologie i wymaz z szyjki macicy od wczoraj rana już nie działamy. Myślicie że to wystarczy takie dwa pełne dni żeby wyniki wyszły miarodajne ?

Dziewczyny poradzicie i powiedzcie czy to normalne w srode dostalam okres'niby' bo tylko podczas siku lecialo w czwarek lecialo troche wiecej. Piatek tylko podczas siusiu i to nie zawsze wkladka wystarczyla bo na zewnątrz nic nie wyplywaloi wieczorem cisza. Sobota juz nic.Dzisiaj jakos 2 godzinki temu naszła nas ochota ma przytulanki i po przytulankach rozowa krew troszke bolal mnie brzuch ale przestał. Czy ja znowu okres dostalam ? Niewiem co o tym myslec. A wy jestescie bardziej doswiadczone

Ostatnia edycja:
Dziewczyny poradzicie i powiedzcie czy to normalne w srode dostalam okres'niby' bo tylko podczas siku lecialo w czwarek lecialo troche wiecej piatek tylko podczas siusiu i to nie zawsze wkladka wystarczyla bo na zewnątrz nic nie wyplywalo sobota juz nic dzisiaj jakos 2 godzinki temu naszła nas ochota ma przytulanki i po przytulankach rozowa krew troszke bolal mnie brzuch ale przestał. Czy ja znowu okres dostalam ? Niewiem co o tym myslec. A wy jestescie bardziej doswiadczone
A w którym jesteś dniu cyklu ? Robiłaś test?

reklama
Do góry