reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Oczywiście 👌 tak tylko zapytałam, bo to raczej niespotykane. Moja teściowa ma już wnuki, ale jak się dowiedziała o mojej ciąży to płakała ze szczęście więc nie rozumiem faktu nie chcenia być babcia.
Nie przejmuj się kochana 🤗
Wiesz, też to dla mnie nowa sytuacja i wszystkiego się boję. Ale myślę, że z czasem już będzie coraz lepiej:)

reklama
Dziewczyny tak się naczytałam o pustym jaju płodowym, że teraz panikuje przed pierwszym usg. Nie mogę przestać o tym myśleć. Jeszcze teściowa zaprzecza, że jestem w ciąży.
Do tego martwi mnie ból podbrzusza i mimo, że wiem, że to normalne, to się nakręcam. Odbija mi.
Poszłam na bete, wyniki dopiero o 19, a ginekologa mam o godzinie 21. Tyle godzin czekania i strachu.
Nie martw się na zapas, jeśli ciąża zostsnie potwierdzona, to pamietaj, że stres jest niewskazany [emoji8] wyluzuj, pusc sobie rpzyjaciol, poczytaj gazetę, zrob dobrą herbatę i do 19 zleci. 3mam kciuki

Haha jakoś rozbawił mnie ten pasztet ... :D no ale tak jest, człowiek głupieje! Ja tymczasem czekam na okres, już czułam lekkie skurcze. Teoretycznie powinien być w czwartek, ale wolałabym, żeby przyszedł już - co bym na urlop miała trochę luzu ;) albo już po urlopie niech sobie przyjdzie, o. A jeszcze zakupiłam olej z wiesiołka na kolejny cykl 💪

Haha jakoś rozbawił mnie ten pasztet ... :D no ale tak jest, człowiek głupieje! Ja tymczasem czekam na okres, już czułam lekkie skurcze. Teoretycznie powinien być w czwartek, ale wolałabym, żeby przyszedł już - co bym na urlop miała trochę luzu ;) albo już po urlopie niech sobie przyjdzie, o. A jeszcze zakupiłam olej z wiesiołka na kolejny cykl 💪
Bo ja wiecznie widziałam bakterie i wirusy, którymi mogłabym się zarazić i dziecko 🤣 ale to tylko na początku ciąży tak. Potem wyluzowalam 🤣

reklama
Jak to zawieszone na 2 lata dlaczego?
U mnie małe zmiany jestem w trakcie procedury ivf w piątek punkcja.
Ponieważ mój mąż się "obraził" na badanie nasienia i nie chce ich za nic w świecie w połowie sierpnia powtarzać. Później w drugiej połowie września ma operacje ręki kość z nogi będzie wycinana i wstawiana w prawa dłoń. A jak już dojdzie do siebie to wyjeżdża na delegacje na 2 lata. Nie dam mu tej przyjemności że to ja będę wstawać ciągle do dziecka w nocy przewijać smierdzace kupy i przechodzić ząbkowanie i kąpać się w pośpiechu żeby dziecko mi się nie rozdarło a on będzie wypoczęty wyspany szczęśliwy [emoji1787][emoji1787]

Edit: super daj znać jak będziesz po. Mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]

Do góry