reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny mam pytanie odnośnie okresu i acardu. Otóż tak dostałam plamienie 1.08, 2-3.08 miałam krwawienie lekkie ale "stara krew" dzisiaj już nic nie ma. Jestem w szoku bo nie zazywajac acardu miesiączkę miałam mocniejszą i trwała do max 5 dni a teraz nagle 3 dni i wogule żywej krwi tylko taka czarna jakby. Czy to jest normalne?[emoji848]

reklama
To mogła nie być miesiączka tylko plamienie po acardzie. Ja po nim plamiłam.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie okresu i acardu. Otóż tak dostałam plamienie 1.08, 2-3.08 miałam krwawienie lekkie ale "stara krew" dzisiaj już nic nie ma. Jestem w szoku bo nie zazywajac acardu miesiączkę miałam mocniejszą i trwała do max 5 dni a teraz nagle 3 dni i wogule żywej krwi tylko taka czarna jakby. Czy to jest normalne?[emoji848]

Ja jestem po 1 na acardzie i było tak jak zawsze nie za obfita i trwała 5 dni, nie odstawiałam nawet na ten czas acardu.

Ja jestem po 1 na acardzie i było tak jak zawsze nie za obfita i trwała 5 dni, nie odstawiałam nawet na ten czas acardu.
No ja też nie odstawiłam. Zażywam cały czas ale wystraszyłam się że coś jest nie tak że ten "okres" jest tak słaby. Nawet nie wiem czy w apce zaznaczyć to jako okres [emoji848]

No ja też nie odstawiłam. Zażywam cały czas ale wystraszyłam się że coś jest nie tak że ten "okres" jest tak słaby. Nawet nie wiem czy w apce zaznaczyć to jako okres [emoji848]

Ja biorę 2 miesiące i tez nie plamiłam. Teraz mni olśniło czy acard nie wydłuża cyklu? Czy to faktycznie u mnie tylko rozchwianie po poronieniu 🤔 zobacxymy kolejny

A ja mam pytanie z serii głupich 🙉🙈🙊 jak robicie testy strumieniowe? 😂 Mnie one całkiem nie wychodzą, bo nie umiem trafić pod strumień nawet na 5-10 sekund 😂 a znowu jak nasikam do kubeczka i włożę do niego test to wychodzą mi zalane 🤦
Jestem trochę w kropce, bo chce testować w niedzielę, a znowu przez przypadek kupiłam strumieniowe 🙃

Ja biorę 2 miesiące i tez nie plamiłam. Teraz mni olśniło czy acard nie wydłuża cyklu? Czy to faktycznie u mnie tylko rozchwianie po poronieniu [emoji848] zobacxymy kolejny
Ja nie wiem czy wydłuża czy nie. Bo w czerwcu miałam wywoływany a wtedy acardu nie zażywalam. Dopiero później po okresie. Miałam usg przezpochwowe 8.07 ale było czysto i endo było duże.

A ja mam pytanie z serii głupich [emoji86][emoji85][emoji87] jak robicie testy strumieniowe? [emoji23] Mnie one całkiem nie wychodzą, bo nie umiem trafić pod strumień nawet na 5-10 sekund [emoji23] a znowu jak nasikam do kubeczka i włożę do niego test to wychodzą mi zalane [emoji1751]
Jestem trochę w kropce, bo chce testować w niedzielę, a znowu przez przypadek kupiłam strumieniowe [emoji854]
Ja jak robiłam paskowe czy strumieniowe to sikalam do kubeczka i moczyłam na 10 sekund wyjmowałam i kładłam na płaskiej powierzchni. Na 5 minute odczytywałam wynik.

reklama
Ja nie wiem czy wydłuża czy nie. Bo w czerwcu miałam wywoływany a wtedy acardu nie zażywalam. Dopiero później po okresie. Miałam usg przezpochwowe 8.07 ale było czysto i endo było duże.

A mnie olśniło, że gdzieś tak czytałam, a ja po zabiegu miałam okres po 4 tygodniach a wtedy brałam Acard tylko kilka dni po wizycie u lekarza a kolejny po 35 dniach a już brałam Acard caly czas 🤔

Do góry