coca
Fanka BB :)
Dziewczyny wracam do Was, głównie podczytywać, jak zwykle. Nie udało się. Jest jeszcze ktoś ze starej ekipy, czy nowy temat się przyjął?
Nieeee [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wracam do Was, głównie podczytywać, jak zwykle. Nie udało się. Jest jeszcze ktoś ze starej ekipy, czy nowy temat się przyjął?
przykro mi kochanaDziewczyny wracam do Was, głównie podczytywać, jak zwykle. Nie udało się. Jest jeszcze ktoś ze starej ekipy, czy nowy temat się przyjął?
Ja ciągle tez podglądam co się u was dzieje i ciągle mocno trzymam kciuki.
U mnie dziś decydującą wizyta czy zarodek powstał...
Ja ciągle tez podglądam co się u was dzieje i ciągle mocno trzymam kciuki.
U mnie dziś decydującą wizyta czy zarodek powstał...
Może jeszcze za wcześnie?Niestety nie ma dzieciątka
Niestety pęcherzyk jest juz duzy, beta rośnie za małoMoże jeszcze za wcześnie?
Przykro mi bardzo, wiem co czujesz bo cztery miesiące temu przeżyłam podobną dla mnie tragedię.. tyle mocnoNiestety pęcherzyk jest juz duzy, beta rośnie za mało