Hej. Mnie też to wkrótce czeka i chętnie się dowiem jak to wygląda.Dziewczyny, za niedługo mam laparoskopię z histeroskopią. Może któraś z Was jest po? I przybliży jak to wygląda, może którejś z Was udało się po zajść w ciążę?
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Laparo z histero? W jakim mieście?Hej. Mnie też to wkrótce czeka i chętnie się dowiem jak to wygląda.
Tak, Radom.Laparo z histero? W jakim mieście?
A coś Ci wyszło na USG? Lekarz ma jakieś podejrzenia? U mnie na USG czysto ale mój gin obawia się niedrożności jajowodów no i ogólnie chce mnie zobaczyć od środka
Hankaa
Staramy się od długiego czasu, nic nie widać na USG.. lekarz chce sprawdzić co się dzieje w środkuTak, Radom.
A coś Ci wyszło na USG? Lekarz ma jakieś podejrzenia? U mnie na USG czysto ale mój gin obawia się niedrożności jajowodów no i ogólnie chce mnie zobaczyć od środka
My od lipca:/ hormonalnie jest ok, owulacja,pęcherzyki i pękanie jak w zegarku jak to gin określił , nasienie nie najgorsze więc raczej gdzieś indziej jest problem. Boję się tego zabiegu :/ a raczej bardziej tego co może wykazać:/Staramy się od długiego czasu, nic nie widać na USG.. lekarz chce sprawdzić co się dzieje w środku
Hankaa
To tak jak ja.. począwszy od testu na covid po wyniki..My od lipca:/ hormonalnie jest ok, owulacja,pęcherzyki i pękanie jak w zegarku jak to gin określił , nasienie nie najgorsze więc raczej gdzieś indziej jest problem. Boję się tego zabiegu :/ a raczej bardziej tego co może wykazać:/
blanny
Wow tak szybko zabieg? My staramy się od lipca i nawet nie miałam monitoringu cyklu ani nic... Ginekolog powiedział, żebym najwcześniej w marcu przyszła, gdyby się nie udało. A drugi, że w ogóle dopiero po roku mam przyjść.My od lipca:/ hormonalnie jest ok, owulacja,pęcherzyki i pękanie jak w zegarku jak to gin określił , nasienie nie najgorsze więc raczej gdzieś indziej jest problem. Boję się tego zabiegu :/ a raczej bardziej tego co może wykazać:/
Poszłam prywatnie do gina już we wrześniu i zaczęliśmy się diagnozować. Nie wiem od czego to zależy , pewnie od ginekologaWow tak szybko zabieg? My staramy się od lipca i nawet nie miałam monitoringu cyklu ani nic... Ginekolog powiedział, żebym najwcześniej w marcu przyszła, gdyby się nie udało. A drugi, że w ogóle dopiero po roku mam przyjść.
HeraUnique
..
reklama
kara86
ja miałam histeroskopie, z powodu poronień. Przyjęta zostałam na oddział dzień wcześniej aby zrobić badania krwi przed plus wywiad z anestezjologiem, kolejnego dnia podana narkozą krótka chodz na mnie zadziałała długo 30min było po wszystkim bo nic lekarz nie znalazł, sprawdzał czy nie ma przegród i tpd i sprawdził jajowody, do tego opisał tez szyjkę,Dziewczyny, za niedługo mam laparoskopię z histeroskopią. Może któraś z Was jest po? I przybliży jak to wygląda, może którejś z Was udało się po zajść w ciążę?
zapomniałam sprawdzał tez między innymi bo na usg widoczna w centralnej części macicy zawsze jest jakaś łuna słyszę o tym od zawsze no i dla potwierdzenia niewydolność ciśnieniowej szyjki.