reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak, Radom.
A coś Ci wyszło na USG? Lekarz ma jakieś podejrzenia? U mnie na USG czysto ale mój gin obawia się niedrożności jajowodów no i ogólnie chce mnie zobaczyć od środka
Staramy się od długiego czasu, nic nie widać na USG.. lekarz chce sprawdzić co się dzieje w środku

Staramy się od długiego czasu, nic nie widać na USG.. lekarz chce sprawdzić co się dzieje w środku
My od lipca:/ hormonalnie jest ok, owulacja,pęcherzyki i pękanie jak w zegarku jak to gin określił , nasienie nie najgorsze więc raczej gdzieś indziej jest problem. Boję się tego zabiegu :/ a raczej bardziej tego co może wykazać:/

My od lipca:/ hormonalnie jest ok, owulacja,pęcherzyki i pękanie jak w zegarku jak to gin określił , nasienie nie najgorsze więc raczej gdzieś indziej jest problem. Boję się tego zabiegu :/ a raczej bardziej tego co może wykazać:/
To tak jak ja.. począwszy od testu na covid po wyniki..

Wow tak szybko zabieg? My staramy się od lipca i nawet nie miałam monitoringu cyklu ani nic... 🤔🤔 Ginekolog powiedział, żebym najwcześniej w marcu przyszła, gdyby się nie udało. A drugi, że w ogóle dopiero po roku mam przyjść. 😅

Wow tak szybko zabieg? My staramy się od lipca i nawet nie miałam monitoringu cyklu ani nic... 🤔🤔 Ginekolog powiedział, żebym najwcześniej w marcu przyszła, gdyby się nie udało. A drugi, że w ogóle dopiero po roku mam przyjść. 😅
Poszłam prywatnie do gina już we wrześniu i zaczęliśmy się diagnozować. Nie wiem od czego to zależy , pewnie od ginekologa

reklama
Dziewczyny, za niedługo mam laparoskopię z histeroskopią. Może któraś z Was jest po? I przybliży jak to wygląda, może którejś z Was udało się po zajść w ciążę?
ja miałam histeroskopie, z powodu poronień. Przyjęta zostałam na oddział dzień wcześniej aby zrobić badania krwi przed plus wywiad z anestezjologiem, kolejnego dnia podana narkozą krótka chodz na mnie zadziałała długo 30min było po wszystkim bo nic lekarz nie znalazł, sprawdzał czy nie ma przegród i tpd i sprawdził jajowody, do tego opisał tez szyjkę,
zapomniałam sprawdzał tez między innymi bo na usg widoczna w centralnej części macicy zawsze jest jakaś łuna słyszę o tym od zawsze no i dla potwierdzenia niewydolność ciśnieniowej szyjki.

Do góry