Frezja004455
Fanka BB :)
Nie karmie, cykle regularnie co 28 dni.. A tak odnośnie owulacji.. Bo się zdążyłam na czytać.. Skok temp następuje po owulacji czy co kobieta to urodzaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie karmie, cykle regularnie co 28 dni.. A tak odnośnie owulacji.. Bo się zdążyłam na czytać.. Skok temp następuje po owulacji czy co kobieta to urodzaj?
W sumie zaczęłam dopiero mierzyć.. Mierzę codziennie rano o 7 przed wstaniem z łóżka. Wiem.., że ciężko cokolwiek powiedzieć. Z ciekawości długo się starałaś /starasz o maleństwo?
Hej, widzę, że tu już mało się udzielacie, ale miałam zameldować się. Więc melduje, że będzie mała wojowniczka Zuzanna [emoji16] wszystko jest ok. Rośnie, już nie krwawie, skurczy nie ma. Oby do czerwca. Zobacz załącznik 1231250
Powiem Ci, że czuję się jakbym w ciąży nie była. Jedynie rosnący brzuch o coraz mocniejsze ruchy o tym przypominająOh cudownie!!! [emoji3590] I piękne imię [emoji41]
Dobrze się czujecie?
Powiem Ci, że czuję się jakbym w ciąży nie była. Jedynie rosnący brzuch o coraz mocniejsze ruchy o tym przypominają [emoji23]
Super wiadomość! Rośnijcie zdrowo [emoji8]Hej, widzę, że tu już mało się udzielacie, ale miałam zameldować się. Więc melduje, że będzie mała wojowniczka Zuzanna [emoji16] wszystko jest ok. Rośnie, już nie krwawie, skurczy nie ma. Oby do czerwca. Zobacz załącznik 1231250
Hej, widzę, że tu już mało się udzielacie, ale miałam zameldować się. Więc melduje, że będzie mała wojowniczka Zuzanna [emoji16] wszystko jest ok. Rośnie, już nie krwawie, skurczy nie ma. Oby do czerwca. Zobacz załącznik 1231250