reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Diete za krotko stosuje, ale od pol roku juz biore suplementy I mysle, ze one pozytywnie wplywaja. Na poczatku zeszlego roku mialam spore rozjazdy w cyklach - 35-80 dni. Od pol roku cykle po 35 dni. Co do diety to kiedys stosowalam diete Dabrowskiej i po niej kilka kolejnych cykli rowno po 32 dni, kiedy standardowo mialam mniej wiecej 35-40. A pozniej wrocilam do kiepskiego jedzenia i juz nie bylo jak w zegarku ;)
dopiero jak to napisałam to do mnie dotarło że ty dopiero zaczęłaś stosować ta dietę ig, a ja zobaczę sobie tą dietę Dąbrowskiej i zamierzam przyglądać się temu co jem, uważam że jedzie ma na nas duży wpływ, a same suple, specyfiki to nie wszystko trzeba trochę od siebie coś dać,aby miało to sens na pewno nie zaszkodzi a może pomoże 😁

reklama
Dziewczyny, za niedługo mam laparoskopię z histeroskopią. Może któraś z Was jest po? I przybliży jak to wygląda, może którejś z Was udało się po zajść w ciążę?

reklama
Wreszcie mogłam do Was wpaść i nadrobić trochę zaległości 🙂 Ostatnio tyle pracy miałam, że nawet nie myślałam o staraniach. Udało mi się umówić wizytę na konkretny dzień cyklu i za dwa tygodnie dowiem się czy potrzebna mi histeroskopia. No chyba, że okaże się, że nie dostałam @ co mnie bardzo ucieszy 😁
Jak tam u Was? Kiedy testy, małpy, owulacje? 🤪

Do góry