reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@MiWiZu mierzenie o innych godzinach wpływa na mnie wzrostem, ale tej nocy mały nie spał od 4 do 6 do tego siusiu, karmienie głodnego kota 🤦‍♀️ zmierzona temp po 7 jak zawsze i tak się zastanawiam jaki ma wpływ taki brzebieg nocy, kurczę jak na złość cieszyłam się z objawów wczesnej owu bo ja mam.zawsze później, no noc.musze się uzbroić w.cierpliwosc
Myślę, że jutro rano jak zmierzysz, to będziesz wiedziała, czy to jednorazowo inna temp czy już jednak idzie w górę.

reklama
zdarzają się takie wyskoki u mnie czasami też, ale rozumiem że ty juz po owu?
Raczej tak chyba 🤷🏼‍♀️ Choć każda aplikacja podaje inną datę. Jakieś 4 strony temu chyba pisałam szczegółowo. Owulację powinnam była mieć albo 20 albo 24 albo 27 grudnia według trzech różnych apek. 🤣
A może wtedy jednak nie miałam i teraz mam... Choć by to było dziwne, bo 26 dzień cyklu, a cykle mam 29-31 dniowe. 🤔

Raczej tak chyba [emoji2372] Choć każda aplikacja podaje inną datę. Jakieś 4 strony temu chyba pisałam szczegółowo. Owulację powinnam była mieć albo 20 albo 24 albo 27 grudnia według trzech różnych apek. [emoji1787]
A może wtedy jednak nie miałam i teraz mam... Choć by to było dziwne, bo 26 dzień cyklu, a cykle mam 29-31 dniowe. [emoji848]
Mi alko zazwyczaj podnosi o 0.2-0.3°C, może to to biorąc pod uwagę sylwestra? [emoji16]

U mnie dziś 1dc, o 4 nad ranem pierwsze przeciwbólowe... Cudownie zaczęty rok jak się nawet ruszać nie mogę [emoji24]

Mi alko zazwyczaj podnosi o 0.2-0.3°C, może to to biorąc pod uwagę sylwestra? [emoji16]

U mnie dziś 1dc, o 4 nad ranem pierwsze przeciwbólowe... Cudownie zaczęty rok jak się nawet ruszać nie mogę [emoji24]
Tyle, że ja nie pije w ogóle alko. Po prostu nie lubię. :) Może jednodniowe wahanie, jutro rano się okaże. :)
Bardzo dużo osób dziś i wczoraj ma 1 DC. Oj będzie pod koniec stycznia masowe testowanie, haha. :D

No nic dzięki dziewczyny za porady w jakimś stopniu pewnie wpływa na temp bo warunkiem jest minimum 3 godziny snu a ja takiego nie mialam dzisiaj w nocy, zobaczę na dniach co temp pokarze
troszkę się zawiodłam bo miałam dużo śluzu kilka dni pracę jajników czułam, a przez dwa dni mocno nawet przy chodzeniu, szyjka w momencie uczucia że jest mokro była nisko co przy moim tyłozgięcie tez się zgadza, ale to było 2-3 dni temu, dzisiaj już pryszcze po prawej stronie czoła i ciężkie piersi taki mój standard w drugiej fazie liczę że zaburzone te temp są a nie znowu się przesunie jak w ostatnim cyklu

reklama
Do góry