reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też używam tych aplikacji ale nie mam aż takich rozbierzonosc. Mój kalendarzyk i premom pokazuje mi okres na dziś a flo na jutra. Nie wiem skąd u Ciebie aż takie rozbieżności [emoji4]
Może właśnie przez to, że ta temp mi tak dziwnie rosła schodkami zamiast raz a dobrze. 🙈
Ja bym owu wyznaczyła z tego co piszesz na 23.12, ale są tu inne specjalistki, może się wypowiedzą 😃
Zobaczę, kiedy dostanę @ i wszystko się wyjaśni. :D i w następnym cyklu spróbuje robić testy i zobaczę, jak to się z temp pokryje. :)

reklama
Oby nie było takiej potrzeby [emoji846]
Ja jestem ciekawa kiedy u mnie pojawi się @. Najczęściej przychodziła tak w pierwszej połowie dnia , rzadko kiedy wieczorem ale może jednak jutro się zjawi. Wogole wydaje mi się że cykl był bezowulacyjny więc cholera wie kiedy ta @ się pojawi
Może właśnie przez to, że ta temp mi tak dziwnie rosła schodkami zamiast raz a dobrze. [emoji85]

Zobaczę, kiedy dostanę @ i wszystko się wyjaśni. :D i w następnym cyklu spróbuje robić testy i zobaczę, jak to się z temp pokryje. :)

Oby nie było takiej potrzeby [emoji846]
Ja jestem ciekawa kiedy u mnie pojawi się @. Najczęściej przychodziła tak w pierwszej połowie dnia , rzadko kiedy wieczorem ale może jednak jutro się zjawi. Wogole wydaje mi się że cykl był bezowulacyjny więc cholera wie kiedy ta @ się pojawi
Mam nadzieję, że wszystko będzie odwrotnie. Cykl był owulacyjny, a małpa się nie pojawi. :D

Zrobiłam dzisiaj bete bo moja gin chciała zobaczyć tylko czemu ona jest jeszcze taka wysoka chyba ze się mylę

Załączniki

• 20201231_173857.jpg
    20201231_173857.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 105
Zrobiłam dzisiaj bete bo moja gin chciała zobaczyć tylko czemu ona jest jeszcze taka wysoka chyba ze się mylę
beta nie spada od razu, mi z pustym pęcherzykiem nawet rosła ale nie prawidłowo, dopiero później spadała, pęcherzyk wymiarami był na 6tydzien po kilku dniach się lekko zmniejszył, a poronienie zaczęło się 4tyg później bo chciałam żeby sam organizm sie oczyścił kazali mi tylko tu w uk zrobić test ciążowy 2tygodnie po zakończonym krwawieniu

reklama
Do góry