reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dzień dobry ❤️ ja dzisiaj w nocy nie mogłam spać i mając w szafce 3 testy postanowiłam zrobić o 2 nocy ale biel tak ładna, że chciałabym żeby skarpetki takie z prania wychodziły 🙈 szyjka ani śluz nie zapowiadają jeszcze okresu co mnie smuci bo mógłby już być, jeszcze ten ból cycków daje strasznie w kość... Ale mam nadzieję, że na wieczór coś się zmieni i może akurat przyjdzie @ jutro jak w zegarku...

reklama
Dziewczyny, zaczęłam rozmyślać o mojej owulacji i chyba doszłam do wniosku, że pomieszało mi się to wszystko z emocji. Wstawiam wam moje testy owulacyjne. Powiedzcie, jeśli pik był 18.12 (test robiony ok 22:00) bo tak wnioskuję z tych testów (chyba, że jest inaczej to mnie uświadomcie), to owulacja była 19-20.12, prawda?
Jeśli tak, to zakręciłam się i przyjęłam owulacje z wrażenia dnia 18.12. Robiąc progesteron dnia 24.12 to byłby to 4-5 dzień po owulacji, czyli o kant tyłka obić to badanie mogę?
Dajcie znać co sądzicie 🤦‍♀️

Załączniki

• received_3599228846827010.jpeg
    received_3599228846827010.jpeg
    126,8 KB · Wyświetleń: 57
Dziewczyny, zaczęłam rozmyślać o mojej owulacji i chyba doszłam do wniosku, że pomieszało mi się to wszystko z emocji. Wstawiam wam moje testy owulacyjne. Powiedzcie, jeśli pik był 18.12 (test robiony ok 22:00) bo tak wnioskuję z tych testów (chyba, że jest inaczej to mnie uświadomcie), to owulacja była 19-20.12, prawda?
Jeśli tak, to zakręciłam się i przyjęłam owulacje z wrażenia dnia 18.12. Robiąc progesteron dnia 24.12 to byłby to 4-5 dzień po owulacji, czyli o kant tyłka obić to badanie mogę?
Dajcie znać co sądzicie 🤦‍♀️
Nie sugerujcie się temperaturami bo były źle mierzone 😜

Nie skoczyła Ci temperatura po pozytywnym teście?
Dajcie znać co sądzicie [emoji2356]

Aaaa [emoji23][emoji23][emoji23]
No to pozytywny test 18 więc przyjęłabym owulacje na 19. W związku z tym proga zbadalabym pomiędzy 26 a 28
No to klops 🤦‍♀️😅 zrobiłam progesteron 24.12 i wynosił 11.12. Czyli cały cykl obserwacji prowadzony a na koniec okazało się, że wszystko jest źle 😂 Czyli jakbym chciała testować to kiedy najlepiej? Jutro? Już i tak nie pokładam nadziei w tym cyklu, dziś robiłam test i wyszedl negatywny.

reklama
Do góry