reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Potrzebuję porady kogoś mądrego [emoji41]
Czy jeśli @ zaczyna się wg mnie właśnie tersz czyli no już na koniec dnia, ale już jest żywa krew chociaż niewiele, skurcze itp. To te wszystkie badania co robi się między 3 a 5 dniem cyklu lepiej zrobić 31.12 czy 2.01?

reklama
Czy jeśli @ zaczyna się wg mnie właśnie tersz czyli no już na koniec dnia, ale już jest żywa krew chociaż niewiele, skurcze itp. To te wszystkie badania co robi się między 3 a 5 dniem cyklu lepiej zrobić 31.12 czy 2.01?
mi w klinice niepłodności mówili że jak @ zaczyna się wieczorem to mam zapisywać że zaczęła się kolejnego dnia o ile to ci coś podpowie

ja to już kiedyś słyszałam to moja zmora,.taki czarny scenariusz z tyłu głowy o którym nie lubię myśleć, łącznie 16m-cy stymualcji u mnie było za miesiąc mam 35lat, ciekawe jak to wpłynęło na mój organizm, jak do czerwca nie zajdę w ciążę robię AMH 🙄
jeszcze tylko dodam że ja nie wiem czy to prawda, kiedyś gdzieś przeczytane, nie chcę tego googlować bo pewnie i tak znajdę różne informacje
Co Ci szkodzi zrobić badanie teraz AMH, mi wszyscy kazali próbować dalej zachodzić bo poronienia się zdarzają tylko moja gin od razu dała komplet badać i wyszło że mam bardzo niskie AMH, nawet nie kwalifikuje się na iv, będziesz pół roku do tyłu . Dużo nie kosztuje a bynajmniej masz spokój ducha jeśli będzie ok. AMH zrób razem z FSH i masz od razu diagnozę czy zbliża się menopauza

Nie powinno się tego wieczoru liczyć. Chyba że od razu cię zalewa.

Najlepiej 3 niektórze lekarze wręcz chcą żeby było w 3dc więc to chyba wyjdzie 31.12 :)

reklama
ja to już kiedyś słyszałam to moja zmora,.taki czarny scenariusz z tyłu głowy o którym nie lubię myśleć, łącznie 16m-cy stymualcji u mnie było za miesiąc mam 35lat, ciekawe jak to wpłynęło na mój organizm, jak do czerwca nie zajdę w ciążę robię AMH 🙄
jeszcze tylko dodam że ja nie wiem czy to prawda, kiedyś gdzieś przeczytane, nie chcę tego googlować bo pewnie i tak znajdę różne informacje

Co do AMH to różne są teorie, ja zaczęłam stymulacje i też poczytałam trochę, aczkolwiek lekarz mnie uspokoił na dodatek lekarz mi powiedział, że wynik powinno się porównywać z obrazem usg a same cyferki wiele nie wnoszą, u mnie np. obraz usg był dużo lepszy niż by wskazywał wynik.

Do góry