reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Potrzebuję porady kogoś mądrego [emoji41]
Czy jeśli @ zaczyna się wg mnie właśnie tersz czyli no już na koniec dnia, ale już jest żywa krew chociaż niewiele, skurcze itp. To te wszystkie badania co robi się między 3 a 5 dniem cyklu lepiej zrobić 31.12 czy 2.01?

reklama
Czy jeśli @ zaczyna się wg mnie właśnie tersz czyli no już na koniec dnia, ale już jest żywa krew chociaż niewiele, skurcze itp. To te wszystkie badania co robi się między 3 a 5 dniem cyklu lepiej zrobić 31.12 czy 2.01?
mi w klinice niepłodności mówili że jak @ zaczyna się wieczorem to mam zapisywać że zaczęła się kolejnego dnia o ile to ci coś podpowie

ja to już kiedyś słyszałam to moja zmora,.taki czarny scenariusz z tyłu głowy o którym nie lubię myśleć, łącznie 16m-cy stymualcji u mnie było za miesiąc mam 35lat, ciekawe jak to wpłynęło na mój organizm, jak do czerwca nie zajdę w ciążę robię AMH 🙄
jeszcze tylko dodam że ja nie wiem czy to prawda, kiedyś gdzieś przeczytane, nie chcę tego googlować bo pewnie i tak znajdę różne informacje
Co Ci szkodzi zrobić badanie teraz AMH, mi wszyscy kazali próbować dalej zachodzić bo poronienia się zdarzają tylko moja gin od razu dała komplet badać i wyszło że mam bardzo niskie AMH, nawet nie kwalifikuje się na iv, będziesz pół roku do tyłu . Dużo nie kosztuje a bynajmniej masz spokój ducha jeśli będzie ok. AMH zrób razem z FSH i masz od razu diagnozę czy zbliża się menopauza

Nie powinno się tego wieczoru liczyć. Chyba że od razu cię zalewa.

Najlepiej 3 niektórze lekarze wręcz chcą żeby było w 3dc więc to chyba wyjdzie 31.12 :)

reklama
ja to już kiedyś słyszałam to moja zmora,.taki czarny scenariusz z tyłu głowy o którym nie lubię myśleć, łącznie 16m-cy stymualcji u mnie było za miesiąc mam 35lat, ciekawe jak to wpłynęło na mój organizm, jak do czerwca nie zajdę w ciążę robię AMH 🙄
jeszcze tylko dodam że ja nie wiem czy to prawda, kiedyś gdzieś przeczytane, nie chcę tego googlować bo pewnie i tak znajdę różne informacje

Co do AMH to różne są teorie, ja zaczęłam stymulacje i też poczytałam trochę, aczkolwiek lekarz mnie uspokoił na dodatek lekarz mi powiedział, że wynik powinno się porównywać z obrazem usg a same cyferki wiele nie wnoszą, u mnie np. obraz usg był dużo lepszy niż by wskazywał wynik.

Do góry