reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Co to znaczy odpocznij? Wszyscy tak mówią do okoła ale jak? Czy któraś z Was zna jakiś złoty środek? Tylko błagam... rady pod tytułem zajmij się czymś lub znajdź sobie jakieś hobby to nie do mnie.
Co miesiąc jestem w napięciu bo czekam na owulacje potem odliczam dni do kolejnej miesiączki. Co miesiac mam objawy ciąży i nic. I dobija mnie fakt ze za trochę ponad 2 miesiące miałam być już mama 😢😢😢

Co to znaczy odpocznij? Wszyscy tak mówią do okoła ale jak? Czy któraś z Was zna jakiś złoty środek? Tylko błagam... rady pod tytułem zajmij się czymś lub znajdź sobie jakieś hobby to nie do mnie.
Co miesiąc jestem w napięciu bo czekam na owulacje potem odliczam dni do kolejnej miesiączki. Co miesiac mam objawy ciąży i nic. I dobija mnie fakt ze za trochę ponad 2 miesiące miałam być już mama 😢😢😢
Chodziło mi o to by odpoczęła od forum i wyciszyła głowę, bo zrozumiałam, że tego potrzebuje.
Nie wiem jak odpocząć od starań. Też już mogłam być mamą, a jeszcze nie jest mi dane 🤷🏻‍♀️

Jeśli nie jesteś w stanie spokojnie funkcjonować bez myślenia o owulacji, ciąży i dziecku to spróbuj terapii.
To nie wstyd korzystać z pomocy.

Wiem jak jest ciężko po stracie, właśnie miałabym za sobą pierwsze święta jako mama z 8 msc bobasem.
Ale nie można podporządkować całego życia tylko pod dwie kreski na teście najpierw owulacyjnym, a później ciążowym.
Trzeba szukać pomocy
Co miesiąc jestem w napięciu bo czekam na owulacje potem odliczam dni do kolejnej miesiączki. Co miesiac mam objawy ciąży i nic. I dobija mnie fakt ze za trochę ponad 2 miesiące miałam być już mama [emoji22][emoji22][emoji22]

Odpocząć - uwolnić się od spirali starań. Bez testów, bez pomiaru temperatury, bez stosów leków, bez forum, bez monitoringu cyklu, bez celowania w dni płodne, bez chorobliwego przeszukiwania google.

Głowy uwolnić się nie da, można ograniczyć bodźce.
[emoji1319][emoji1319][emoji1319]

reklama
Do góry