reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak w ogóle to się tak stresuje tym wynikiem, że jak zasnęłam to same kartki z wynikami mi się śniły. I to na poziomie kilku tysięcy 🤣

Tak w ogóle to się tak stresuje tym wynikiem, że jak zasnęłam to same kartki z wynikami mi się śniły. I to na poziomie kilku tysięcy 🤣

Tak, zaraz po tym jak napisalam wam 😂 wyszłam z wanny i mu powiedziałam, i rodzica też bo sie popłakałam i już bym nie ukryła 😂😂
Radość była? 😁Mój narzeczony wie jak wygląda sytuacja. Jak wróciłam z bety o 8 to się jeszcze położyłam na chwilę. Koło 9 mnie budził, czy na pewno byłam 🤣 ja mam ten plus, że laboratorium jest w moim bloku. Jak się kiedyś uda to nie wiem jak to powiedzieć rodzicom. Mega się boję przekazywać takie wieści 😁 ale na pewno nie powiem dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza, że wszystko jest w porządku.

Jak ochłoniesz to napisz nam krok po kroku jak mijał ten cykl, co brałaś itp [emoji3590]
Leżę przed telewizorem więc juz na spokojnie mogę😊
Od początku starań miałam kupiony kwas foliowy, olej z wiesiołka i pregna start, ale fakt jest taki ze to był jedyny cykl w którym tych witaminek regularnie nie brałam poza kwasem foliowym 😊
To był mój pierwszy cykl z aplikacja i testami owu, owulacje potwierdzona testem mialam 22 dc 😊
Test owu robiłam ok. 10 rano, przytulanki były tego dnia dwa razy koło 12 i 21, pozniej ok 2 dni przerwy 😊
Jezeli chodzi o objawy to do terminu @ ciągle myślą ze będzie, test w dniu miesiączki był negatywny i miałam plamienie ( sluz brązowy i jakby kilka kropeczek krwi takiej żywo czerwonej)
I z takich objawów które mogły świadczyć o ciąży, to wszystkie zapachy czułam mocniej, na piersiach pojawiły sie widoczne żyłki no i temperatura, mierzylam ją trochę jak dziecko we mgle, ale od owulacji ciągle byla ok. 37 i więcej 😊

reklama
Radość była? 😁Mój narzeczony wie jak wygląda sytuacja. Jak wróciłam z bety o 8 to się jeszcze położyłam na chwilę. Koło 9 mnie budził, czy na pewno byłam 🤣 ja mam ten plus, że laboratorium jest w moim bloku. Jak się kiedyś uda to nie wiem jak to powiedzieć rodzicom. Mega się boję przekazywać takie wieści 😁 ale na pewno nie powiem dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza, że wszystko jest w porządku.
Mąż patrzył na test i pytał czy pozytywny ma tak wyglądać 😂🤦‍♀️ i chyba dalej do nas nie dociera 😂😊 a rodzice bardzo szczęśliwi 😊 reszta sie dowie dopiero po 12 tc

Do góry