Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Będzie git! Kreska była jak malowana u Ciebie dzięki w ogóle dziewczyny za mega wsparcie. Lepiej niż rodzinaTrzymam mocno kciuki ja dziś asie też wybiorę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie git! Kreska była jak malowana u Ciebie dzięki w ogóle dziewczyny za mega wsparcie. Lepiej niż rodzinaTrzymam mocno kciuki ja dziś asie też wybiorę
A pochwaliłaś się wynikiem mężowi?Ja dzisiaj całą noc nie spalam
Tak, zaraz po tym jak napisalam wam wyszłam z wanny i mu powiedziałam, i rodzica też bo sie popłakałam i już bym nie ukryłaA pochwaliłaś się wynikiem mężowi?
Tak, zaraz po tym jak napisalam wam [emoji23] wyszłam z wanny i mu powiedziałam, i rodzica też bo sie popłakałam i już bym nie ukryła [emoji23][emoji23]
Tak w ogóle to się tak stresuje tym wynikiem, że jak zasnęłam to same kartki z wynikami mi się śniły. I to na poziomie kilku tysięcy
Radość była? Mój narzeczony wie jak wygląda sytuacja. Jak wróciłam z bety o 8 to się jeszcze położyłam na chwilę. Koło 9 mnie budził, czy na pewno byłam ja mam ten plus, że laboratorium jest w moim bloku. Jak się kiedyś uda to nie wiem jak to powiedzieć rodzicom. Mega się boję przekazywać takie wieści ale na pewno nie powiem dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza, że wszystko jest w porządku.Tak, zaraz po tym jak napisalam wam wyszłam z wanny i mu powiedziałam, i rodzica też bo sie popłakałam i już bym nie ukryła
Ale nie po iluś dniach. Beta zaczyna być wytwarzana w momencie zagnieżdżenia. W 14 dpo już powinna mieć minimum 10Przecież nie od razu beta wskakuje na 10.
Leżę przed telewizorem więc juz na spokojnie mogęJak ochłoniesz to napisz nam krok po kroku jak mijał ten cykl, co brałaś itp [emoji3590]
Mąż patrzył na test i pytał czy pozytywny ma tak wyglądać i chyba dalej do nas nie dociera a rodzice bardzo szczęśliwi reszta sie dowie dopiero po 12 tcRadość była? Mój narzeczony wie jak wygląda sytuacja. Jak wróciłam z bety o 8 to się jeszcze położyłam na chwilę. Koło 9 mnie budził, czy na pewno byłam ja mam ten plus, że laboratorium jest w moim bloku. Jak się kiedyś uda to nie wiem jak to powiedzieć rodzicom. Mega się boję przekazywać takie wieści ale na pewno nie powiem dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza, że wszystko jest w porządku.