reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ciekawa jestem co wyjdzie u ciebie, trzymam kciuki.
@Hope gratuluję 😘😘

Dziękuję dziewczyny. Jeszcze chyba nie dotarło do mnie. Z ciążą jest jak ze śmiercią, nie da się na nią przygotować. Zresztą podchodzę ostrożnie, same wiecie jak bywa. Długa droga do celu.

@Katrinaka jak u Ciebie? Na czym stoisz?

Zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego w dniu spodziewanej @ test wyszedł mi negatywny i po południu niby przyszła @ a po 12 dniach test pozytywny a ta druga kreska jakaś blada ?
Mówiłaś ze miałaś dwa pecherzyki? To może jeden się nie zagnieździł ale drugiemu się udało? Albo pierwsze pozytywy to resztki zastrzyku a zagnieżdżenie było potem? Kto wie :)

Mówiłaś ze miałaś dwa pecherzyki? To może jeden się nie zagnieździł ale drugiemu się udało? Albo pierwsze pozytywy to resztki zastrzyku a zagnieżdżenie było potem? Kto wie :)
Tak były dwa pęcherzyki sama nie wiem jak to się stało ale zobaczymy co z tego wyjdzie a mam nadzieje że 🤰😁

Dlatego że już wcześniej poroniłam w 19+6 tyg bo był niski progesteron
Edit: mam w domu luteinę i duphaston czy mogę tak sama wziąć
bierz luteinę nie za szkodzi jak jest ciąża to pomoże mi lekarz mówił że często zdarzają się niby @ w czasie kiedy powinna być w ciazy moze tak być do 12-13 tyg bo macica nie jest wypelniona jeszcze

reklama
Do góry