Sama jestem bardzo ciekawa bo tylko ja mam taki przypadek żadna nigdy nic podobnego nie napisała boje się cieszyć i raczej się nie nastawiam bo nie chce się rozczarowaćCiekawa jestem co wyjdzie u ciebie, trzymam kciuki.
@Hope gratuluję
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Ciekawa jestem co wyjdzie u ciebie, trzymam kciuki.
@Hope gratuluję
Dziękuję dziewczyny. Jeszcze chyba nie dotarło do mnie. Z ciążą jest jak ze śmiercią, nie da się na nią przygotować. Zresztą podchodzę ostrożnie, same wiecie jak bywa. Długa droga do celu.
@Katrinaka jak u Ciebie? Na czym stoisz?
K
Katijah
Gość
Zaczęłam w nocy plamić, także rozkręca się coś... W poniedziałek szpitalDziękuję dziewczyny. Jeszcze chyba nie dotarło do mnie. Z ciążą jest jak ze śmiercią, nie da się na nią przygotować. Zresztą podchodzę ostrożnie, same wiecie jak bywa. Długa droga do celu.
@Katrinaka jak u Ciebie? Na czym stoisz?
C
czar121
Gość
Bardzo mi przykro.
Hope
podwójna mama :-)
Ja mam taką naturę, że patrzę do przodu. Co dalej. Mam nadzieję, że jak najmniejszym kosztem i szybko przebrniecie razem dalej i dotrzecie bezpiecznie do celuZaczęłam w nocy plamić, także rozkręca się coś... W poniedziałek szpital
princess_88
Fanka BB :)
Mówiłaś ze miałaś dwa pecherzyki? To może jeden się nie zagnieździł ale drugiemu się udało? Albo pierwsze pozytywy to resztki zastrzyku a zagnieżdżenie było potem? Kto wieZastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego w dniu spodziewanej @ test wyszedł mi negatywny i po południu niby przyszła @ a po 12 dniach test pozytywny a ta druga kreska jakaś blada ?
Tak były dwa pęcherzyki sama nie wiem jak to się stało ale zobaczymy co z tego wyjdzie a mam nadzieje żeMówiłaś ze miałaś dwa pecherzyki? To może jeden się nie zagnieździł ale drugiemu się udało? Albo pierwsze pozytywy to resztki zastrzyku a zagnieżdżenie było potem? Kto wie
K
Katijah
Gość
Ja też mam taką naturęJa mam taką naturę, że patrzę do przodu. Co dalej. Mam nadzieję, że jak najmniejszym kosztem i szybko przebrniecie razem dalej i dotrzecie bezpiecznie do celu
kara86
Fanka BB :)
bierz luteinę nie za szkodzi jak jest ciąża to pomoże mi lekarz mówił że często zdarzają się niby @ w czasie kiedy powinna być w ciazy moze tak być do 12-13 tyg bo macica nie jest wypelniona jeszczeDlatego że już wcześniej poroniłam w 19+6 tyg bo był niski progesteron
Edit: mam w domu luteinę i duphaston czy mogę tak sama wziąć
reklama
Zobacz załącznik 1218961
Hej dziewczyny. Udało mi się kupić taki jaki był, jedyny rodzaj. Czułość 25, 5 dni opóźnienia.
Wesołych Świąt [emoji847] Miał być prezent i chyba jest?
Gratulacje