reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
W 4tc i już laparoskopowo? U mnie w 8tc mówili, że nawet tydzień wcześniej obyłoby się bez, a tak to zarodek 21mm już zmusił do usunięcia wraz z jajowodem... Tylko, że tydzień wcześniej jakoś lekarz nie był zbyt zainteresowany znalezieniem ciąży [emoji19]
Też się zdziwiłam.

Hej, dziewczyny. Dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam co u Was słychać.
Mężu już wrócił- mam go w domu 😁

Byłam też w 15 dc (okołu 3-4 dpo) u ginki z wynikami moich badań. Powiedziała, że dziwi się, że przy takich wynikach nie ma ciąży...
Wychodowałam niewielką torbiel krwotoczną i obok ładne ciałko żółte- mam napisać SMS jak dostanę 🐵 to ustali mi wizytę kontrolną zaraz po niej zobaczyć co z tą torbielą.
Mało tego. Endometrium ładne 1,3 ale w świetle macicy widzi jakąś idealną kuleczkę. Nie wie co to i też do kontroli razem z torbielą. Powiedziałaby, gdyby nie to, że jestem tak krótko po owulacji i nie współżyłam, że to początek ciąży :o

Także ten tego czekam na 🐵

Miłego dnia Dziewczyny i spokojnych świąt jakbym nie miała już czasu wejść na forum

Dziękuję za informację :) w takim razie już odpuszczam mierzenie temperatury do końca cyklu.
Dopytam jeszcze- jeśli domniemaną owulację miałam 16-18.12 to jutrzejszy dzień 24.12 będzie dobrym do zrobienia progesteronu? Później placówki będą zamknięte a 28.12 to już będzie za późno?
Myślę, że tak 😊

Kochane moje dziewuszki. Życzę Wam spokojnych, radosnych świąt 😉 tym które testują w święta, życzę 2 pięknych kreseczek. Tym którym okres spóźnia się, a ciążę wykluczyły życzę żeby przyszedł jak najszybciej i jak najmniej uciążliwy 😉 tym, które dopiero wchodzą w czas owulacji życzę owocnych starań, super jajeczka i turbo plemnika 😁😁 i wszystkim Nam tu życzę 2 kreseczek I spokojnych nudnych ciąż ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM 💋💋💋💋💋
Edit.
A tym zaciążonym nudnych spokojnych 9 miesięcy, i łatwego porodu 😁

Ostatnia edycja:
Kochane moje dziewuszki. Życzę Wam spokojnych, radosnych świąt 😉 tym które testują w święta, życzę 2 pięknych kreseczek. Tym którym okres spóźnia się, a ciążę wykluczyły życzę żeby przyszedł jak najszybciej i jak najmniej uciążliwy 😉 tym, które dopiero wchodzą w czas owulacji życzę owocnych starań, super jajeczka i turbo plemnika 😁😁 i wszystkim Nam tu życzę 2 kreseczek I spokojnych nudnych ciąż ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM 💋💋💋💋💋
Nic dodać nic ująć! ❤️

reklama
Do góry