reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A jesteście dziewczyny w stanie pomóc mi doradzić? Może zaryzykuje i kupię jeszcze ten z czułością 10. Jaki wybrać? Jaki szukać?
Hej, jeśli masz Rossman blisko to tam są i Facelle i Bobotesty te czułe i chyba jeszcze jakiś. Pink odradzają dziewczyny.
Ja od czasu tego testy z czwartku nie robiłam jeszcze..... Boję się :/ okres dziś lub jutro.... Brzuch mnie w sumie od soboty pobolewa , nie czuje się ani na okres ani na ciążę... Poczekam do jutra.
A co myślicie o ziołach? Mój Gin mi dał przepis na mieszankę ziół Ovovita , polecaną przez klinikę Novum , kupiłam wszystko do niej ale jakoś tak mam mieszane uczucia czy sobie nie zaszkodzę....

Moze i tobie i mi sie jakims cudem uda zobaczyć te dwie kreski 🤦‍♀️😂
Życzę nam tego z całego serca ❤️chociaż nie robię sobie żadnej nadziei. Plus tego wszystkiego jest taki, że mój towarzysz życia bardzo się tym wszystkim przejął i zasugerował, że to już chyba czas aby zrobić pełna diagnostykę dlaczego nie możemy zajść w tą ciążę. Pierwszy raz coś takiego od niego usłyszałam.

reklama
Życzę nam tego z całego serca ❤️chociaż nie robię sobie żadnej nadziei. Plus tego wszystkiego jest taki, że mój towarzysz życia bardzo się tym wszystkim przejął i zasugerował, że to już chyba czas aby zrobić pełna diagnostykę dlaczego nie możemy zajść w tą ciążę. Pierwszy raz coś takiego od niego usłyszałam.
Mój uznał, że jak sie nie uda to trudno, widocznie nie sprzyjaja nam mieszkanie z rodzicami i będzie lepiej jak będziemy na swoim 😂🤦‍♀️

Do góry