Ancka
Fanka BB :)
Trochę mdłości z rana i na samą noc i ciągła ospałość ale pozatym wszystko dobrze wizytę mam we wtorek to zobaczymy jak się maleństwo rozwijaJak się czujesz myślałam ostatnio o tobie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę mdłości z rana i na samą noc i ciągła ospałość ale pozatym wszystko dobrze wizytę mam we wtorek to zobaczymy jak się maleństwo rozwijaJak się czujesz myślałam ostatnio o tobie [emoji4]
U mnie 45U mnie 42 dc
A u Ciebie to jednorazowe czy tak często masz? Brałaś coś na wywołanie?
Robilas test?Hej hej dziewczyny jak tam u was jak samopoczucie? U mnie dziś 12dpo
U mnie dziś 12dpo i powitała mnie jedna kreska na teście Już raczej by wyszło coś jakby było. Także czekają mnie święta z okresem a po nowym roku dzialamy
Widzę mamy swoje własne zawody - kto da więcej! Ale liczę na Twoją betę jutroU mnie 45
Ja liczę że się opóźniła hormonalnie bo nic nie wskazuje na ciazę cycki miękkie zero nabrzmialosci ewentualnego powiekszenia ani tkliwości jedynie sutki czerwone tylko śluzu dużo w ciągu dnia czysto białego a nieraz mega rozciągliwy z białym... Beta jutro pokazeWidzę mamy swoje własne zawody - kto da więcej! Ale liczę na Twoją betę jutro
Ja myślałam że mam cykl bez owu aż tu w 39 dc cycki zaczęły bolec i temp skoczyłaJa liczę że się opóźniła hormonalnie bo nic nie wskazuje na ciazę cycki miękkie zero nabrzmialosci ewentualnego powiekszenia ani tkliwości jedynie sutki czerwone tylko śluzu dużo w ciągu dnia czysto białego a nieraz mega rozciągliwy z białym... Beta jutro pokaze
Jeszcze nie ale wszystko przede mnąDzień dobry jakoś dziś wstałam i stwierdziłam że muszę was odwiedzić czy moje ciążowe zarazki was zaraziły ? Bo może muszę osobiście każdej poczta wysłać ?