reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zawroty głowy przy szybkich ruchach, reakcje wymiotne na środki chemiczne którymi od zawsze sprzątałam (myślałam, że płyn zrobiłam z większej ilości koncentratu) nie pamiętam od kiedy dokładnie zaczęłam być śpiąca, zmęczona. W dzień miałam niewyobrażalną energię i to tłumaczyłam sobie zmęczenie wieczorem, kładłam się spać nawet o 18-19, mój M mówił już że powinnam iść do lekarza bo coś jest nie tak. potem doszły delikatne rewolucje żołądkowe po jedzeniu ale to już weekend przed testowaniem.
I na tydzień przed planowaną @ podbrzusze dawało mi znaki tak jak by @ chciała przyjść. A zawsze dawała się we znaki 3 przed przyjściem.

reklama
Zupełnie normalnie :)
Jutro robię progesteron i ciekawa jestem czy diabelnie nie utnie mi skrzydeł .... 8 dpo są już jakieś zmiany w progestetonie?
też się zastanawiam nad progesteronem, ale biorę dupka więc w sumie po co. Podejrzewam, że nie wytrzymam i betę będę chciała, jak będzie pozytyw będę spokojnie czekała na święta, a jak negatyw to nie będę się już niczego doszukiwać i może miła niespodzianka będzie :) A jak będzie dalej negatyw to przynajmniej nie będę się łudzić i twardo spadnę na dupę. I dopiero wtedy zrozumiem Here i pare innych dziewczyn

Ja mam to samo i tez świeca była :D laski, nogi do góry!
Ja robiłam świece ale bez poduszki pod dupą 😁😁 i nie 20 minut a może 5 ;) i po owulacji przez 2/3 dni było mi mega zimno aż stopy sztywne miałam a dzisiaj zdycham z ciepłotą ciała :D.
jeszcze upławy mi się przypałetały nadomiat złego a no i mięśniak ;/ .. myslałam,że II kreski będą na Święta ale nici z tego ;) leje się ze mnie jak nie wiem :D dobrze ,że bezwonne :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja czasami testuję przed @ jak się zaczynam za bardzo nakręcać [emoji16] wtedy biel sprowadza mnie na ziemię i już spokojnie czekam na okres. Ale robię to trochę z premedytacją, bo właściwie to wiem co zobaczę, bo w teorii jest za wcześnie, ale zatrzymuje to u mnie doszukiwanie się objawów i już myślę, że @ przyjdzie, a co najwyżej, mam nadzieję, kiedyś się miło zaskoczę [emoji16]

Do góry