mariaantonina96
Fanka BB :)
Zgłaszam się ja też testowanie 24.12 o ile doczekam do tego dnia.Trzymam mocno kciuki! Ja też będę robiła test w święta z nadzieją na najpiękniejszy prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgłaszam się ja też testowanie 24.12 o ile doczekam do tego dnia.Trzymam mocno kciuki! Ja też będę robiła test w święta z nadzieją na najpiękniejszy prezent
Super!) To czekamy wspólnieZgłaszam się ja też testowanie 24.12 o ile doczekam do tego dnia.
No a jak! Byle tylko nam wszystkim się ten plan udałWidzę, że my sporo nas chce na cwaniaka święta zrobić w prezencie test po co się wysilać z pomysłami, znowu jakieś skarpetki, szaliki, krawaciki
Widzę, że my sporo nas chce na cwaniaka święta zrobić w prezencie test po co się wysilać z pomysłami, znowu jakieś skarpetki, szaliki, krawaciki
No ja sobie też, tak będę musiała kombinować co sobie na pocieszenie kupić. Ile można, co miesiąc coś, jak małemu dziecku za to że coś poszło nie takHaha. U mnie to bardziej prezent chcę zrobić sobie [emoji16]
Weź nie denerwuj bo mi ostatnio śmierdział i się zastanawiałam czy jakaś infekcja się nie przywlokla, choroba albo witaminy wychodzą w moczuImplantacja trwa kilka dni, więc jak któraś odczuwa dyskomfort, to na pewno nie jeden dzień i raczej z czasem jest tylko gorzej.
Ja jestem w gronie tych "szczęśliwców", co zawsze mają jakieś mega atrakcje z tym związane i nie da się przeoczyć. TZ jak jestem w totalnej rozsypce mówi: jak jesteś chora to potem wychodzą Ci dwie kreski
Zatem mam zupełnie nowy objaw w swojej ciąży urojonej Kiedyś, któraś dziewczyna napisała, że zmienił jej się zapach moczu. Tadam
Już widzę, jak od teraz wszystkie wąchają co wysikały.
Są wyniki [emoji87][emoji3590][emoji3590][emoji3590]