reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No ja tęsknię za czuciem jajników tylko podczas owu. Ten cykl juz mi przeszkadza tak jak ten jajnik 😂 na udo mi się rochodzi ten ból. Nie jest to jakiś super mocny6, ale przeszkadza 😪
Ja wiem o jakim bólu Ty piszesz .. Jedynie co mogę to tylko współczuć ❤️ a jak zaradzić to mi pomagają na takie bóle ciepłe kąpiele + smaruję po kąpieli uda maścią kamforową ,zeby grzało :)

Dziewczyny, pierwszy raz w życiu dzisiaj zaobserwowałam u siebie książkowy śluz płodny, nie wiem czy reszta wiesiołka podziałała czy fakt, że pilnowałam aby dużo pić w 1 fazie. Teraz magiczne pytanie, ile dni macie taki płodny śluz? Skoku temperatury jeszcze nie było żadnego i nie wiem na co się teraz nastawić...
Gratuluję II kresek, wstawiajcie ich coraz więcej ❤️
Ja przed owulacją mam wodny śluz a taki ciągnący jak białko przez 3 dni mam ;)

Hej, gratuluję wszystkich pięknych kreseczek!
U mnie 37 dc. Okresu nadal brak 😫
Czy jak wezmę coś na wywołanie okresu, to może to wpłynąć w jakikolwiek sposób na przyszły cykl i pękanie pęcherzyków? Nie wiem czy czekać aż @ przyjdzie sama czy ją przyspieszyć. Duphaston na wywołanie okresu brałam raz w życiu jakieś 4 lata temu, więc totalnie się nie znam. 😫

reklama
A już myślałam [emoji16] bo u mnie pierwszy od dawna cykl gdzie śluz raczej woda niż białko i byłaś przez chwilę moją nadzieją [emoji1787] a testy owu pokazały mi wczoraj rano peak więc martwi mnie ten wodnisty śluz [emoji2368] trudno plemniki nie będą toczyć bitwy w kisielu [emoji1787]
Nie no gdzie tam :D 3 dni na owulację a zwiastuje mi wodny śluz :)

Do góry