Anio0lek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj powinien być okres, ale na razie cisza testów nie mam więc nie zatestuje, poczekam do końca tygodnia i albo zatestuje albo pojadę na betę. Ale temperatura w górze i szyjka też
Ja wiem o jakim bólu Ty piszesz .. Jedynie co mogę to tylko współczuć a jak zaradzić to mi pomagają na takie bóle ciepłe kąpiele + smaruję po kąpieli uda maścią kamforową ,zeby grzałoNo ja tęsknię za czuciem jajników tylko podczas owu. Ten cykl juz mi przeszkadza tak jak ten jajnik na udo mi się rochodzi ten ból. Nie jest to jakiś super mocny6, ale przeszkadza
Ja przed owulacją mam wodny śluz a taki ciągnący jak białko przez 3 dni mamDziewczyny, pierwszy raz w życiu dzisiaj zaobserwowałam u siebie książkowy śluz płodny, nie wiem czy reszta wiesiołka podziałała czy fakt, że pilnowałam aby dużo pić w 1 fazie. Teraz magiczne pytanie, ile dni macie taki płodny śluz? Skoku temperatury jeszcze nie było żadnego i nie wiem na co się teraz nastawić...
Gratuluję II kresek, wstawiajcie ich coraz więcej
Ja przed owulacją mam wodny śluz a taki ciągnący jak białko przez 3 dni mam
Nie no gdzie tam 3 dni na owulację a zwiastuje mi wodny śluzPrzez 3 dni po? [emoji16]
O Boże Boże [emoji79][emoji79][emoji79][emoji847][emoji847][emoji847][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji173]Dzisiaj powinien być okres, ale na razie cisza [emoji2960] testów nie mam więc nie zatestuje, poczekam do końca tygodnia i albo zatestuje albo pojadę na betę. Ale temperatura w górze i szyjka też [emoji1787][emoji6]
Podziwiam za ten spokój i opanowanieDzisiaj powinien być okres, ale na razie cisza testów nie mam więc nie zatestuje, poczekam do końca tygodnia i albo zatestuje albo pojadę na betę. Ale temperatura w górze i szyjka też
Nie no gdzie tam 3 dni na owulację a zwiastuje mi wodny śluz