reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
No ja tęsknię za czuciem jajników tylko podczas owu. Ten cykl juz mi przeszkadza tak jak ten jajnik na udo mi się rochodzi ten ból. Nie jest to jakiś super mocny6, ale przeszkadzaA ja za to w tym cyklu wcale nie czuje jajników i szczerze ? Dobrze mi z tym (błogo) bo ból był taki nie wiem.. rwący ? aż mnie palce od stóp bolały w poprzednm cyklu .
E
Em82
Gość
Miło, że o mnie pamiętasz[emoji173] niestety u mnie po obiecującej temperaturze @ przyszła[emoji17]A wiesz, że ja w udanym cyklu też raz po owu jadłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji848]
Gratulacje
Wpadłam popatrzeć co u @Emma28 i @Gryfin?
@Anio0lek jak tam [emoji8]
@Milusia34 co z tobą?
E
Em82
Gość
Gratulowalam już na grudniowych ale pogratuluje i tu. Gratulacje kochana [emoji7][emoji3060]Szczerze to był przerażony, bo go obudziłam o tej 4:30, cała zapłakana i roztrzęsiona, był przekonany, że coś się stało, też już potem nie zasnął bidulek [emoji28] A ja z tych nerwów i emocji to nie mogłam przestać płakać ale jak no musiałam go obudzić, sytuacja tego wymagała [emoji87]
Anio0lek
Super oby to było to!!!!Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test i o matko chyba coś tam widać...Ale bardzo lekko. Próbowałam zrobić zdjęcie ale ciężko coś uchwycić do @ mam dwa dni
MiWiZu
Oj kurcze, już nie mogłam się doczekać oglądania Waszych kreseczek.Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę
@Julliette moje gratulację!
Codziennie wchodzę, czytam i jak chcę już coś napisać to muszę się oderwać - i tak codziennie w kółko...
Coś się tu przebija
kara86
właśnie googlałam w uk u nas tez jest od tych wszystkich specyfików my jakieś super dzieci bedziemy rodzić, no i celuitu nie będziemy miały bo to głównie o Aboca Bromelainie przeczytałamGratulacje nowych kreseczek.
Bromelaina tylko z firmy Aboca 5-6dpo przez 5dni. Potem odstawiamy bo ktos pytal dwie kapsulki dwa razy dziennie
@Julliette
gratuluję ❤ super wiadomość spokojnej ciąży
reklama
Kinga_26
Dziewczyny, pierwszy raz w życiu dzisiaj zaobserwowałam u siebie książkowy śluz płodny, nie wiem czy reszta wiesiołka podziałała czy fakt, że pilnowałam aby dużo pić w 1 fazie. Teraz magiczne pytanie, ile dni macie taki płodny śluz? Skoku temperatury jeszcze nie było żadnego i nie wiem na co się teraz nastawić...
Gratuluję II kresek, wstawiajcie ich coraz więcej
Gratuluję II kresek, wstawiajcie ich coraz więcej