reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Idziesz na szczepienie 6 latka może jak mogę wiedzieć ?:) czy takowych już nie ma ? Bo ja się stresuję,ze zaraz mi kartka przyjdzie :)
Niee, na szczepienie do alergologa na odczulanie. Co miesiąc jeździmy. Ale mam tę ostatnią prawie sześciolatkę na stanie więc niedługo i na takie szczepienie będę musiała się dopychać. U nas nie wysyłają kartek trzeba samemu pilnować...

Niee, na szczepienie do alergologa na odczulanie. Co miesiąc jeździmy. Ale mam tę ostatnią prawie sześciolatkę na stanie więc niedługo i na takie szczepienie będę musiała się dopychać. U nas nie wysyłają kartek trzeba samemu pilnować...
Też mam alergika ale na odczulanie nie jeździmy :). Oo widzisz,myślałam,że wysyłają wszędzie kartki :). Ja to nawet z młodym nie usiądę tylko poproszę J bo mój młody takie oczy kocie robie coś w stylu '' Mamo ratuj mnie'' a jak z Tatą idzie to gra twardego małego człowieka 🙂

Może czujesz po prostu tą pracę jajników, obydwa coś robią więc może dlatego ;) ja teraz miałam pęcherzyki na obydwu jajnikach i też czułam obydwa na zmianę. ;)
Lewego nie czuję wcale. Czasami coś pociagnie, ale bardziej jak taki nerwoból 🤷‍♀️ i wcale nie chce czuć pracy jajników. Dobrze mi jak czuje w samą owu, resztę miesiąca mogą dać mi spokój 😉

reklama
Lewego nie czuję wcale. Czasami coś pociagnie, ale bardziej jak taki nerwoból 🤷‍♀️ i wcale nie chce czuć pracy jajników. Dobrze mi jak czuje w samą owu, resztę miesiąca mogą dać mi spokój 😉
A ja za to w tym cyklu wcale nie czuje jajników i szczerze ? Dobrze mi z tym (błogo) 😇😇 bo ból był taki nie wiem.. rwący ? aż mnie palce od stóp bolały w poprzednm cyklu :D.

Do góry