reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A co u Ciebie Kochana ? Który to dzień po terminie ?
U mnie nie wiadomo jak z terminem @, wcześniejszy cykl był 34 dniowy, mam nieregularne cykle, ale teraz po odstawieniu anty nie wiadomo jakie będą nawet 🤨 mam nadzieję, ze nie dłuższy jak kolejny czylibpowinnam dostać za dwa dni, oby.. A co u Ciebie? 😊

A ja mam trochę doła jeszcze na miesiąc musimy odłożyć starania ze względu na homocysteinę moją :( i teraz miałam iść do gina sprawdzić czy owulka wróciła po zabiegu i nie wiem czy iść czy iść dopiero za miesiąc po kolejnej @...

To jeszcze nic straconego jeszcze test może być A Cienie łaskawy [emoji1] no ja miałam bardzo dziwna sytuację bo pierwszy raz miałam sluz plodny w 8 dc taki wiesz, mega, że pewnie owulacja blisko. I nie wiem czy to normalne czy może być z tego coś jeszcze jeśli była rzeczywiście owulacja czy coś jest nie tak:/
U mnie nie wiadomo jak z terminem @, wcześniejszy cykl był 34 dniowy, mam nieregularne cykle, ale teraz po odstawieniu anty nie wiadomo jakie będą nawet [emoji2955] mam nadzieję, ze nie dłuższy jak kolejny czylibpowinnam dostać za dwa dni, oby.. A co u Ciebie? [emoji4]

To jeszcze nic straconego jeszcze test może być A Cienie łaskawy [emoji1] no ja miałam bardzo dziwna sytuację bo pierwszy raz miałam sluz plodny w 8 dc taki wiesz, mega, że pewnie owulacja blisko. I nie wiem czy to normalne czy może być z tego coś jeszcze jeśli była rzeczywiście owulacja czy coś jest nie tak:/
A który kasz dc? U mnie slaba sytuacja, bo badałam proga najpierw wyszedł mi 1 wodc owu nie było, ale za szybko go zrobiłam więc powtórzyłam i było prawie 10,więc raczej owu wcale nie miałam a testuje rano, bo nie przychodzi a brzuch bolał już kilka dni temu i nic. A tak bardzo chciałabym juz dostać i zacząć nowy cykl...

A ja mam trochę doła jeszcze na miesiąc musimy odłożyć starania ze względu na homocysteinę moją :( i teraz miałam iść do gina sprawdzić czy owulka wróciła po zabiegu i nie wiem czy iść czy iść dopiero za miesiąc po kolejnej @...
Główka do góry! Ja z upragnieniem czekam na @, bo w tym cyklu ide do mojego gina na monitoring 😊😊

reklama
16 dc. Wiem rozumiem Cię, ja teraz nawet nie wiem kiedy mam termin @ jeśli liczyć od 8 dc plus 14 to będzie 22 dzień cyklu, abstrakcja jakas:/

A który kasz dc? U mnie slaba sytuacja, bo badałam proga najpierw wyszedł mi 1 wodc owu nie było, ale za szybko go zrobiłam więc powtórzyłam i było prawie 10,więc raczej owu wcale nie miałam a testuje rano, bo nie przychodzi a brzuch bolał już kilka dni temu i nic. A tak bardzo chciałabym juz dostać i zacząć nowy cykl...

Do góry