reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ja witam sie w 2 dc 😭 wczoraj pojawiła się @ czyli to pewnie była biochemiczna 😭😭😭
@Milusia34 skoro testy były negatywne może to wcale nie biochemiczna tylko nic nie było. Zbadaj betę będziesz miała pewność. U mnie przy małej becie zeszła do 0 dopiero jakoś tydzień po krwawieniu. Trzymaj sie ❤️

Hey, ja się przeniosłam z I połowy teraz tutaj niestety ;)
Mam 3 cykl na stymulacji clo i pregnylem, miałam owulację, wczoraj byłam na monitoringu i pęcherzyki pękły. Dzisiaj znowu rano robiłam test owu i miałam piękne, grube kreski, temp, rośnie mi codziennie o 0,1 stopień. I mam pytanie, ile dni testy owu wychodzą pozytywne? Bo jak znowu dzisiaj męża zagonię do roboty, to mnie na strychu zamknie.🤣

Ja nie ogarniam... We wtorek rano ok 10dpo test z bladziutką kreseczką, a nawet mąż widział. Środa biel, dzisiaj rano biel, a że testów pod dostatkiem to zrobiłam i teraz i takie cudo wyszło...ja widzę.. Bobo test czułość 25... Czy one mają kreskę fabryczną? Zobacz załącznik 1156139Zobacz załącznik 1156140

Na tym teście nic nie ma. Poczekaj przynajmniej do terminu @. Niestety codzienne robienie testów nie pomoże.

@Mimi94 jak dla mnie, po raz kolejny, nic tam nie ma. A obrabianie zdjęć, zwiększanie kontrastu - nie bardzo rozumiem sens, choć oczywiście nie muszę. Może na tym kontraście widać kreskę fabryczną? 🤷

@Milusia34 przykro mi.
Otóż to. Widzisz biały test, to nic nie ma i nie ma sensu dorabiać do tego ideologi i dopatrywać się niczego.
niestety kiedy tak żyjemy w przekonaniu, ze na teście coś „przebija” wiec to na pewno ciąża to nasza głowa tez zaczyna pracować inaczej... stad te spóźnione @ i wtedy jeszcze większa nadzieja na ciąże. A na koniec największe rozczarowanie.
jak test jest biały to trzeba już myśleć tylko o @ i Wypatrywać kolejnej owulacji. A jeśli @ nie przyjdzie to wtedy jest dopiero meeega zaskoczenie i radość! 😉

Otóż to. Widzisz biały test, to nic nie ma i nie ma sensu dorabiać do tego ideologi i dopatrywać się niczego.
niestety kiedy tak żyjemy w przekonaniu, ze na teście coś „przebija” wiec to na pewno ciąża to nasza głowa tez zaczyna pracować inaczej... stad te spóźnione @ i wtedy jeszcze większa nadzieja na ciąże. A na koniec największe rozczarowanie.
jak test jest biały to trzeba już myśleć tylko o @ i Wypatrywać kolejnej owulacji. A jeśli @ nie przyjdzie to wtedy jest dopiero meeega zaskoczenie i radość! 😉

Dlatego ja cały czas kompletnie nie widzę sensu w robieniu testów przed @, doszukiwanie się i wyliczanie dni po owulacji nie przyspieszy ani nie pomoże A tylko negatywnie wpływa na psychikę. Samoistne się nakręcamy.

reklama
Jestem jakaś powalona 😅 tyle tu było w ostatnim czasie kreseczek podwójnych, że ja też choć raz chciałam zobaczyć swoje i wiecie co zrobiłam? Dziś 3d po zastrzyku, wiedząc że fałszuje wynik sikacza siknełam na testa i są 2 kreski 😂 fajnie zobaczyć takie cudo 😛 choć to fałszywy wynik. No i przynajmniej wiem, że testy kupiłam okay i jak ciąży nie będzie, to nie będę szukać bladziochów 😎 ovitrelle podobno powoduje stężenie na granicy 3-10 mIU, więc dobry ten superczuły test 😅
Ale powiedzcie, czy ja zwariowałam?

Do góry